Kuşum uzun süredir az hareketli ve dışkıda koku.

Anladım hocam. Şimdi bu videoyu paylaşıyorum güncel hali. Resimleride atacağım.
Mantar tedavisinde ara ara kötüleşme olabiliyor. Mantarlar öldükçe etraflarına toksin yayarlar buda mide bulantısı yapar. Tedavinin 5. Gününden itibaren canlanır diye tahmin ediyorum. Toksin bağlayıcı almış mıydınız ?

Resim net olmuyor hocam video

çektim

Göğüs kemiği bariz çıkkın olarak görünüyor mu? Kemiğin sağ ve son yanlarındaki etlerde erime var mı ?
Kuşunuz gün içerisinde ne kadar yem yiyor? Yem kabında kırık yemler var mı bakın.

Bu arada kursakta şişlik vardı ama bu kadar değildi demiştiniz.
Kursak mantarı gaz üretip kursağı balon gibi şişirir. Kuş yemekten enerjiden kesilir ve kilo vermeye başlar kurumaya girer,göğüs kemiği bariz belli olur yanlarındaki etlerde erime olur,ağız içinde kusmuğunda dışkısında kötü koku olabilir.
Koku azaldı mı eskisine göre? Şişlik eskisine göre nasıl? İnme var mı?
Kuşta umarım megabakteri yoktur,o daha inatçı oluyor ve ilacını bulmak zor.

Kuşu elinize aldınız falan eliniz mutlaka kursağa değmiştir. Şişme indimi biraz?

Hoc
Göğüs kemiği bariz çıkkın olarak görünüyor mu? Kemiğin sağ ve son yanlarındaki etlerde erime var mı ?
Kuşunuz gün içerisinde ne kadar yem yiyor? Yem kabında kırık yemler var mı bakın.

Bu arada kursakta şişlik vardı ama bu kadar değildi demiştiniz.
Kursak mantarı gaz üretip kursağı balon gibi şişirir. Kuş yemekten enerjiden kesilir ve kilo vermeye başlar kurumaya girer,göğüs kemiği bariz belli olur yanlarındaki etlerde erime olur,ağız içinde kusmuğunda dışkısında kötü koku olabilir.
Koku azaldı mı eskisine göre? Şişlik eskisine göre nasıl? İnme var mı?
Kuşta umarım megabakteri yoktur,o daha inatçı oluyor ve ilacını bulmak zor.
Hocam yem yemssinde kesiklik yok. Bir dolu yemlipin yarısını yiyor. Göğüs kemiği elle dokunuldugunda belli oluyor. Kaslarda erime pek gözlemleyemedin kusmuk hiç yok apızda koku yok. Dışkıdaki kokuda azaldı. Şişlik durumı aynı elime aldıgımda yada hareket ettirdiğimde kuşu normal seviyede oluyor. Durdugu yerde o şişlik durumu oluyor. Öncrki gğnlere göre şişlikte cok azda olsa fark var gerileme var. Yarın kontrolü var veterinerde. Aksam götğreceğim.

@Selçuk YÜKSEL @BeautiBird hocam istanbul avrupa yakasında topkapı fatih veteriner hekşmliği hastanesi var . Orası için bilginiz mevcutmu. Özelde cidden yıpratıyorlar rakamlar çok uçuyor. Orada anlayabilirlermi yada test vs yapıyorlarmı bilginiz varmı

@Selçuk YÜKSEL @BeautiBird hocam istanbul avrupa yakasında topkapı fatih veteriner hekşmliği hastanesi var . Orası için bilginiz mevcutmu. Özelde cidden yıpratıyorlar rakamlar çok uçuyor. Orada anlayabilirlermi yada test vs yapıyorlarmı bilginiz varmı

Orayı bilmiyorum ama zaten test için illa kanatlı kliniği bulmanıza gerek yok. Candida mantarı,e coli,salmonella gibi zararlılar birçok canlılarda da görülebiliyor. Kediye bakan da köpeğe bakan veterinerler de bilirler.
Eğer bahsettiğiniz yer,tahlil yapan ve ücreti makul bir yerse götürün tabiiki daha net olur.

Bu arada bazı veterinerler neden bu kadar pahalı.. Sıkı denetim yapılması lazım.

Tünekteki görüntüsünü istedim aslında böyle belli olmaz. Bide bir ara şiş yere hafif masaj yapın bakalım şişlik azalacak mı

Geri