Kuşum uzun süredir az hareketli ve dışkıda koku.

benim kuşumda kursak mantarı geçirdi.kursakta kalan sıvıyı çıkardığı gün kuş kötüleşiyor ama sonra kendine geliyordu.inş sizinde öyle olur.birde kuş biraz kendne gelirse bulunduğu ortamı nemlendirin.kuşum veterinerde küvözde kalmıştı.orada sürekli buhar veriyolardı.

benim kuşumda kursak mantarı geçirdi.kursakta kalan sıvıyı çıkardığı gün kuş kötüleşiyor ama sonra kendine geliyordu.inş sizinde öyle olur.birde kuş biraz kendne gelirse bulunduğu ortamı nemlendirin.kuşum veterinerde küvözde kalmıştı.orada sürekli buhar veriyolardı.
Bu sebeple olma ihtimali yüksek hocam.

İşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

Şuanki durumu bu. Nefes almakta zorlandığını düşünüyordum ama sanki apzından birşey çıkarmak istiyor gibi. Agzının içinde sıvı var ve yemler mevcut döndğrğp döndürüp duruyor. Bu endişelenmememi gerektirir yoksa ilaç olumlu yönde dışarı vurmasınımı sağlamakta

Hocam tutuş şekliniz kursağa baskı yapacak şekilde ondan geri çıkıyor yemler. Dediğim gibi yarın veya öbürgün tedavinin işe yarayıp yaramadığı belli olacak.

Bu kuşta uzun süredir mantar var ve tedavisi de kolay değil dolayısıyla. Kim bilir kaç gün sürecek tedavisi. Ve sancılı olacak doğal olarak. Mantarlar çok pis patojenlerdir. Sinsi gelişirler ama öldükçe de toksin yayarlar.

Bu kuşta uzun süredir mantar var ve tedavisi de kolay değil dolayısıyla. Kim bilir kaç gün sürecek tedavisi. Ve sancılı olacak doğal olarak. Mantarlar çok pis patojenlerdir. Sinsi gelişirler ama öldükçe de toksin yayarlar.
Hocam ilaçların agır gelmesinden korkuyorum tedavi uzadıkça

Hocam ilaçların agır gelmesinden korkuyorum tedavi uzadıkça
Kullandığınız ilaçlar ağır gelecek ilaçlar değiller. Mikostatinin yan etkisi azdır. Görünen kusma gibi etkiler mantarların ölmesinden kaynaklıdır ilaçtan değil. Diğer ilaçlar da takviye niteliğinde kuşa ağır gelme ihtimali yok.

Telefon donduğu için kendi konuma şimdi dönebildim yanlış konuya yazmışım fakat ordada arkadaşın içinin rahatlayacağını düşünüyorum boşa yazmış gibi olmadı en azından hocam. Şimdi receteyi buraya atıyorum

Geri