Kuşum uzun süredir az hareketli ve dışkıda koku.

Telefon donduğu için kendi konuma şimdi dönebildim yanlış konuya yazmışım fakat ordada arkadaşın içinin rahatlayacağını düşünüyorum boşa yazmış gibi olmadı en azından hocam. Şimdi receteyi buraya atıyorum
Orda fatura ne çıktı ?

Orda fatura ne çıktı ?
Hocam tanıdık. Ne muayene ne başka bişey için ücret ödedim. Ben orayı biliyorfum fakat kanatlılardan anladıpını düşğnmüyordum. Fiyatlar özel veterinere göre neredeyse yarı yarıya. Bir kısmını devlet karşılıyor devlete bağlı vakıf hastanesi

Ağızdan verebildiğimi söylediğimde, şırıngayla yarım milim çekerek verebilecrğimi söyledi bana. Bu yazdıkları suya karıştırarak oranlar. Sizin fikriniz nedir

Hayır eve geldipimde 20dkka once bir damla nistatin verdim
Yeni reçete eskisinden daha berbat çünkü. Elinizde nistatin olduğunu bildiği halde mikostatin yazması ilk saçma şey. İkinci saçmalık hem mikostatin hem trifuculan yazması. 3. Saçmalık 1 ml tek seferde içirtmesi.

Yeni reçete eskisinden daha berbat çünkü. Elinizde nistatin olduğunu bildiği halde mikostatin yazması ilk saçma şey. İkinci saçmalık hem mikostatin hem trifuculan yazması. 3. Saçmalık 1 ml tek seferde içirtmesi.
Hocam emeğinize sağlık başaramadık ama denedik. İçim rahat. Sadece üzüldüğüm konu maneviyatı

Ölüm beklemiyordum yaa şok oldu benim için.
Ömrü bukadarmış demekki abi. Dışkılar vs. İyi gidiyordu. Dediğim gibi ilk kuşumda değil ilk kaybettiğim kuşta. Vicdanım rahat en azından. Seninde emeğin çok büyük üzerimde. Denedik olmadı hastalığı yenemedi. Zaten ne canları varki bu gğzel kuşların. Zayıf kaldı ve kaybettik. Psikolojik olaral etkilendim elbet ama mecbur atlatıcaz. Hayat bişekilde devam ediyor. Hangimizin yarına garantisi varki. Hayırlısı buymuş

Siz yeni reçeteyi uyguladıktan sonra mı öldü kuş? Hem triflucan hem mikostatin nedir ya?
O kadar çaba da harcadınız para da harcadınız ama o kadar absürt şeyler yaşadınız ki sonuç olarak.. Yazık oldu

Geri