Kuşum uzun süredir az hareketli ve dışkıda koku.

Tünekteki görüntüsünü istedim aslında böyle belli olmaz. Bide bir ara şiş yere hafif masaj yapın bakalım şişlik azalacak mı
Hocam dokunduğumda yada tuttupumda o şişlik ele gelmiyor. Yok gibi oluyor. Durdupu vaziyette şişlik oluyor

İşte kursakta gaz var. Kursağa bir miktar masaj yapın şişlik inecekti yüksek ihtimalle.

Aşırı şiş.
Kursakta şişkinliğin bazı nedenleri de varmış.
Hemotam veya hiperkoagülasyon da olabilirmiş.

@Selçuk YÜKSEL
Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşırı şiş.
Kursakta şişkinliğin bazı nedenleri de varmış.
Hemotam veya hiperkoagülasyon da olabilirmiş.

@Selçuk YÜKSEL
Siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır o hiperkoagülasyonda kursak sertleşir. Bu kuşun kursağı sert değil.

Hocam yumuşak. Ve masaj yaparken hiçbirşey yok herhabgi bir sertlşkte yok. Bayağı sevdi ama durum hala aynı şişlik geçmedi
Bence tefavinin 5. Günü beklemeli. Şimdilik Veterinere de götürmenize gerek yok bana kalırsa. 5. Günde iyileşme yoksa o zaman bir yol çizilir.

Bence tefavinin 5. Günü beklemeli. Şimdilik Veterinere de götürmenize gerek yok bana kalırsa. 5. Günde iyileşme yoksa o zaman bir yol çizilir.
Dışkılarda ciddi düzelme var hocam. Yarın sadece kontrol var ve o ücretsiz olacak. Tedacinin 5. Gğnğnden itibaren düzelmezse ozsman veteriner yolu gözğkecek gibi en azından tes vs. İçin. Çok teşekkğrler ilginize

Dışkılarda ciddi düzelme var hocam. Yarın sadece kontrol var ve o ücretsiz olacak. Tedacinin 5. Gğnğnden itibaren düzelmezse ozsman veteriner yolu gözğkecek gibi en azından tes vs. İçin. Çok teşekkğrler ilginize
Hocam yarın gitmişken ben olsam Tetramezhatine alır elimin altında bulundururdum. 5. Gün iyileşme gözlenmezse başlarız. Gerçi yüksek ihtimalle düzelecek bana göre.

Hocam yarın gitmişken ben olsam Tetramezhatine alır elimin altında bulundururdum. 5. Gün iyileşme gözlenmezse başlarız. Gerçi yüksek ihtimalle düzelecek bana göre.
Hocam bunlar okadsr kahpe ki. Sadece muayrne 830tl di. O verdikelriyle 1900 tutmustu. Ama veteriner tanıdık bulmaya calısacağım tetramezhatine için.

Hocam şuan durumu biraz daha kötü vaziyette. Zor nefes alıyor gibi ve agzında köpük oluşmaya başladı. Artık öleceğini düşündüm şuan köpük yok fakat hareketleri videodaki gibi @Selçuk YÜKSEL

İki ihtimal var hocam. Ya mantar toksinleri midesini bulandırıyor. Yada başka bir hastalığı daha var. Zeolit almış olsaydınız ikinci ihtimali azltmış olurduk aslında.

Tamam doğru bir uygulama. Akşamki dozunu saat kaçta verdiniz ve kaç gün oldu tedavi

Geri