Kuşum uzun süredir az hareketli ve dışkıda koku.

Yutturabiliyorsanız sorun yok ama ilacı savuruyorsa bir sonuç alamazsınız. Yuttuğundan eminseniz sorun yok devam edin. Yoksa yarım suluğa 8 damla şeklinde suyla verin.

Yutturabiliyorsanız sorun yok ama ilacı savuruyorsa bir sonuç alamazsınız. Yuttuğundan eminseniz sorun yok devam edin. Yoksa yarım suluğa 8 damla şeklinde suyla verin.
Hocam yutuyor hiç direnmiyor şükür. Dediğim gibi sıkıntı çıkaran bir kuş değil sadece şişliği var ve hareketleri bşraz dengesiz yem yeme ve su içme ilk günkü gibi normal. . Uzun süredir böyleydi. . Dayanıklı olduğunu düşünüyorum işallah atlatacağız. Muhtemelen sonradan olan birşey değildi ilk başkasından sahiplendiğimden beri bu durum biraz vardı. Yağlanmadan şüphelenmiştim fakat egzersizlerle ve takviyelerimle ne yaptıysam olmadı. Şuan sizin drsteğinizle birlikte işallah başarscsğız. Normal halinin nasıl olduğunu atlatırsa ilk defa göreceğim size öyle söyleyeyim

Hocam yutuyor hiç direnmiyor şükür. Dediğim gibi sıkıntı çıkaran bir kuş değil sadece şişliği var ve hareketleri bşraz dengesiz yem yeme ve su içme ilk günkü gibi normal. . Uzun süredir böyleydi. . Dayanıklı olduğunu düşünüyorum işallah atlatacağız. Muhtemelen sonradan olan birşey değildi ilk başkasından sahiplendiğimden beri bu durum biraz vardı. Yağlanmadan şüphelenmiştim fakat egzersizlerle ve takviyelerimle ne yaptıysam olmadı. Şuan sizin drsteğinizle birlikte işallah başarscsğız. Normal halinin nasıl olduğunu atlatırsa ilk defa göreceğim size öyle söyleyeyim
Anladım sorun yok o zaman. Zeolit edinirseniz mantarların salgıladığı toksinleri atmasına yardımcı olur 👍

Hocam nereden temin edebilirim. Ve tedavi sonrasımı kullanmalıyım
Eczanelerde de olur. İnsanlar için de satılıyor. Ama en ufak tozunu alın. Ne kadar mikro o kadar iyi. Tedavi ile birlikte ve sonrasında da bir süre kullanın. Sevdiği bir yiyeceğe yapıştırıp verirsiniz. Elma üzerine serpilebilir mesela.

Hocam nereden temin edebilirim. Ve tedavi sonrasımı kullanmalıyım

Zeolit tozu insanlar için de kullanılabilir bir şeydir. Eczanelerde satılır. Mikron yani çok küçük olmasına dikkat edin,büyük almayın,alırsanız da toz haline getirin evde iyice parçalarına bölün toz hale getirin. 10 gram almanız bile çok uzun süre yeterli olur zaten.

Bir de size sormak istediğim bir şey var. Siz uzun süredir kuşun ağır hareket ettiğini yazmışsınız. Kursağı da hep böyle şiş miydi? Kuşu ne zaman aldınız,ne kadar süredir sizde? Yani eğer 1 senedir böyle ise garip,çünkü kursak mantarı hızlı ilerler ve tedavi edilmezse de kuş genellikle ölür.
Antifungal ürünler veriyor muydunuz kuşa daha önce,kekik,kekik çayı gibi mesela? Veya Röhnfried Usnegano falan? Bunlar antifungal olduğundan mantarı yavaşlatabilirler.
Kuşunuzun göğüs kemiğini kontrol edin bıçak gibi sivri mi ve kemik belirgin mi çıkkın mı görünüyor? Kemiğin sağ ve sol yanlarındaki etlerde erime var mı? Yani zayıflama?

Bir de size sormak istediğim bir şey var. Siz uzun süredir kuşun ağır hareket ettiğini yazmışsınız. Kursağı da hep böyle şiş miydi? Kuşu ne zaman aldınız,ne kadar süredir sizde? Yani eğer 1 senedir böyle ise garip,çünkü kursak mantarı hızlı ilerler ve tedavi edilmezse de kuş genellikle ölür.
Antifungal ürünler veriyor muydunuz kuşa daha önce,kekik,kekik çayı gibi mesela? Veya Röhnfried Usnegano falan? Bunlar antifungal olduğundan mantarı yavaşlatabilirler.
Kuşunuzun göğüs kemiğini kontrol edin bıçak gibi sivri mi ve kemik belirgin mi çıkkın mı görünüyor? Kemiğin sağ ve sol yanlarındaki etlerde erime var mı? Yani zayı

Hocam 2 senedir bende. Takviye üünnler elbet kullanıyorum röhnfried ürünlerini. Fakat usegano falan kullanmadım . Daha önceden haftalık program yaptırmıştım buradan adriandı sanırsam kullanıcı adı. Mümkün olduğunca kombinasyonlarıma hep devam ettim ama dediğim gibi usegano hiç kullanmadjm. Tüm kuşlarımda kordineli şekilde kullanım sağlamaya calıstım bugune kadar. Bu ilk kuşlarımdan biri değil. Benimde anlayamadıgım bu bahsettiğiniz şeyler yok . Zaten bugune kadar bu yüzden bir şüpheye düşmedim hep yapısal oldupundan şüphelendim. Ama normal hiçbirzaman gelmedi bana bu kuşum. Bir sıkıntı var ama ne onu çözmek istiyorum. Uzun süredir devam eden hantallık var başka bir sıkıntısını bugune kadsr gözlemlememiştim taaki bu konuyu açana kadar

Eczanelerde de olur. İnsanlar için de satılıyor. Ama en ufak tozunu alın. Ne kadar mikro o kadar iyi. Tedavi ile birlikte ve sonrasında da bir süre kullanın. Sevdiği bir yiyeceğe yapıştırıp verirsiniz. Elma üzerine serpilebilir mesela.
Hocam eczanelerde 45li paketler mevcut ve 500₺ civarı. Başka yerden bulabilir miyiz. Miktar olarak daha az yada ufak paket halinde. Başka nereden temin edilebilir

Online petshoplardan falan bakın. Aktarlarda da olabiliyor.

Hocam eczanelerde 45li paketler mevcut ve 500₺ civarı. Başka yerden bulabilir miyiz. Miktar olarak daha az yada ufak paket halinde. Başka nereden temin edilebilir
Almanız şart değil kendinizi yormayın. Onun yerine Röhnfried Immunbooster alabilirsiniz. Mantar zehiri bağlayıcı var içinde. Mamaya,yeme ekleniyor. Suya katılmıyor.

Almanız şart değil kendinizi yormayın. Onun yerine Röhnfried Immunbooster alabilirsiniz. Mantar zehiri bağlayıcı var içinde. Mamaya,yeme ekleniyor. Suya katılmıyor.
Teşekkürler hocam. Bu akşam işten çıkınca yine kuşumun güncel dışkı ve durumunu paylaşacağım.

Şuanki durumu hala stabil. Ekstra iyileşme veya kötüleşme gözlemleyemedim.

Dışkılar eskiye oranla daha iyi. Kuşta bir tık canlanmış gibi gördüm. Siz daha iyi gözlemlersiniz tabi. Nistatin işe yarıyor gibi

Bence de kuş daha iyi eskisine göre. Eski fotoğraflarda gözü kısıktı halsiz görünüyordu ve dışkısı da anormaldi. Şimdi dışkılar biraz da olsa toparlanmış ve kuş daha canlı bakıyor gibi. Ben de işe yaradığını düşünüyorum.

Sormak istediğim bir soru daha var. Bu kuş bir şeyleri kemirmeyi sever miydi, kum falan verir miydiniz?

Geri