Kuşum uzun süredir az hareketli ve dışkıda koku.

Dışkılar eskiye oranla daha iyi. Kuşta bir tık canlanmış gibi gördüm. Siz daha iyi gözlemlersiniz tabi. Nistatin işe yarıyor gibi
Evet hocam ufakta olsa olumlu yönde fark mevcut. Birde size birşey sormak istiyorum. Elimde röhnfried ürünlerinden bazıları mevcut. Bu tedavi sürecinde bunlardan kullanmamın faydalı olacağını düşünüyorsanız benimle paylaşabilirmisiniz. Mesrla nistatin dışında kullandıgım o sirkeli karışım yerine elimdekilerden kullanmamın daha faydalı olduğunudüşğndüğünüz varmı . Elimdekilerin resmini şimdi paylaşıyorum.

Evet hocam ufakta olsa olumlu yönde fark mevcut. Birde size birşey sormak istiyorum. Elimde röhnfried ürünlerinden bazıları mevcut. Bu tedavi sürecinde bunlardan kullanmamın faydalı olacağını düşünüyorsanız benimle paylaşabilirmisiniz. Mesrla nistatin dışında kullandıgım o sirkeli karışım yerine elimdekilerden kullanmamın daha faydalı olduğunudüşğndüğünüz varmı . Elimdekilerin resmini şimdi paylaşıyorum.

Hocam nistatinli suya her gün probiyotik 2 günde bir artı olarak carni speed de katın. Haftada 2 defa da bt amin forte 2 defada hexsenbier haftada 1-2 kez de usnegano katın.

Son düzenleme:
Hocam nistatinli suya her gün probiyotik 2 günde bir artı olarak carni speed de katın. Haftada 2 defa da bt amin forte 2 defada hexsenbier katın.
Hocam nistatini direkt agıza damla olarak uyguluyorum . Suya katarakta uygulayabilirim ama direlt ağızdan daha etkili olacapını düşünüyorum nistatin konusunda

Tamam takyeleri suya katın. 2-3 ürünü karıştırmanız sorun olmaz.
Tamam hocam. Normal standart miktarmı katmalıyım yoksa önerdiğiniz kullanım şekli varmı
Hexenbier ve carnispeed özellikle soruyorum. Şişelerim damlalıklı değil şırıngam mevcut. Hergün probiyotik olacak suda ve bu yazdıklarınızı kombinleyeceğim probiyotikle anladığım kadarıyla. Probiyotikle + olarak günlük haftada ikikere olacak şekilde kombinasyonlar yapacağım doğru anladım umarım.

Evet doğru yarım suluğa mercimek tanesi kadar probiyotik diğerlerinden 5-6 damla. Yarım çay kaşığı ortalama.

@Selçuk YÜKSEL @BeautiBird hocam resim paylaşıyorum şimdi. Dışkı, kuş, ve video. Kafes altında peöete koyduğumda yürüyen bir canlı gördüm yardımcı olabilirmisiniz nedir. Kuşun durumu daha durgun

Bit falan değil bu. Videoyu kısa çekmişsiniz ne olduğunu anlamadım. Ama kuşa zarar verecek bir haşere değil.

Hocam vitakraft yeni paket açtım ama kontrol edeceğim
Sadece yemi değil,evdeki kuru bakliyatları da kontrol edin. Onlarda böyle gıda böcekleri oluşabiliyor. Evde bozuk bir ürün olması ihtimal dahilinde..

Kuşa zarar verecek bir böcek olduğunu düşünmüyorum. Yarın evi genel bi ilaçlayın yine de.

Geri