Tamamdir hocam peki cimlendirme olayına ne diyorsun yapayim mi 24 ile 36 saat arasinda oluyor musHocam bemce pelete tedaviden sonra başla. Dışkıyı takip etmemiz açısından engel olabilir. Pelet dıskıyı değiştiriyor genelde.
Tamamdir hocam peki cimlendirme olayına ne diyorsun yapayim mi 24 ile 36 saat arasinda oluyor musHocam bemce pelete tedaviden sonra başla. Dışkıyı takip etmemiz açısından engel olabilir. Pelet dıskıyı değiştiriyor genelde.
Bence soeun olmaz hocam ama selçuk hocamında fikrini alalımTamamdir hocam peki cimlendirme olayına ne diyorsun yapayim mi 24 ile 36 saat arasinda oluyor mus
Tamamdir hocam Selçuk hocamin yorumunu bekliyorumBence soeun olmaz hocam ama selçuk hocamında fikrini alalım
Tamamdir hocam teşekkür ediyorumÇimlenmiş tohum vermenizde sakınca yok. Pellete de tedaviden 10-15 gün sonra başlayalım. Flora oturmadan yeö değişmek aşırı tepkiye neden olabilir.
Bıraksam durmaz hocam çok uçmasın halsiz kalmasın diye salmiyorum birde kusmasindan korkuyorum kafesi açsam durmaz ucarda kusar mi diye her gün 15 20dk saliyorum o zaman uzatayim zamanı 1 saat 1.5 saat salayimHocam sık sık uçmaya teşvik edin kuş kilolu biraz.
Kussa bile salın uzun uzun uçsunBıraksam durmaz hocam çok uçmasın halsiz kalmasın diye salmiyorum birde kusmasindan korkuyorum kafesi açsam durmaz ucarda kusar mi diye her gün 15 20dk saliyorum o zaman uzatayim zamanı 1 saat 1.5 saat salayim
Tamamdir hocam her gün salıp süreyi uzatayim bu arada tekrar dan teyit almak için soruyorum her defasında triflucani probiyotikle karistirip veriyorum dogru mudur hocam 6 saatte birKussa bile salın uzun uzun uçsun
Tamamdir hocam her gün salar uçururum yağlanma olmasın diyorsunuz anladim bu ara dal darı da çok verdim düşmesin yesin diyeEvet probiyotikle verin sürekli. Hareket etmesi de ona olumlu etki eder. Bol bol uçsun yorulmasın demeyin sakın.
Oda hata. Dal darıyı azar azar ve seyrek aralıklarla verin.Tamamdir hocam her gün salar uçururum yağlanma olmasın diyorsunuz anladim bu ara dal darı da çok verdim düşmesin yesin diye
Yemezse halden düşer diye korktum hocam ilaç probiyotik vs derken halsizlik olur diye verdik iki güne bir yarım darı iyi midirOda hata. Dal darıyı azar azar ve seyrek aralıklarla verin.
Hayırlı bayramlar..Tamamdir hocam iki güne bir çeyrek darı çok sagolun hayırlı bayramlariniz olsun