Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam bol bol uçsun kusmasından korkmayın. Tekrar yer sonuçta. Önemli olan metabolizmasının düzene oturması ve karaciğer yağlanmasının geçmesi. Söylediğim takviyeler ve yeterli egzersizle hallolacaktır büyük ihtimalle.
Üstadım röhnfried elime ulaştı karadeniz petden powermax gelmeden onları vereyim mi

Bulunduğu odada yok hocam bitki kafesten saldım omuzum da yerde top ile oynarken kusma yok ne zaman uçtu odayı bir kaç defa hızlı hızlı turladı akabinde bir yere konuyor kötülüyor kusmaya başlıyor
Başka odalarda da uçunca kusuyor mu?

Birer gün arayla probiyotikle karıştırarak vermeye başlayın powerchol geldiğimde ona başlayıp 1 hafta powerchol verin her gün probiyotik de verilmeli.

Birer gün arayla probiyotikle karıştırarak vermeye başlayın powerchol geldiğimde ona başlayıp 1 hafta powerchol verin her gün probiyotik de verilmeli.
Hocam sedochol de carni speed de 50 ml suya 0.5 ml diyor yanına 5 damla prozim plus da katıyor bir gün sedochol birgun carni speed veriyorum uygun mudur

Peki Selçuk hocam yeni ilaçlara başlamadan kuşu dinlendirmek amaçlı elektrolit vereyim mi röhnfried eleroit de aldim yoksa direk başlayım mi enerjisi iyi kuşun ama bütün dıçkıları sulu
Elekteolitle birlikte kullanabilirsiniz. Gelen ürünler kuşu yoracak ürünler değil dinlendirmenize gerek yok. İlk gün tam doz elekteolit sonraki günlerde yarı doz katarak devam edin. Diğer ürünlerle birlikte.

Elekteolitle birlikte kullanabilirsiniz. Gelen ürünler kuşu yoracak ürünler değil dinlendirmenize gerek yok. İlk gün tam doz elekteolit sonraki günlerde yarı doz katarak devam edin. Diğer ürünlerle birlikte.
Elektrolit de probiyotik gibi ikisi birlikte olur diyorsunuz anladım bugün powermax de geldi hocam direk başlıyorum

Tamamdir hocam elektrolit ilk gün tam ölçek diğer günler yarım diğerleri tam 6 damla prozimplus 6 damla powermax

Yraım suluğa 15 damla powerchol 6 damla prozim bu gün ve yarın tam doz elekteolit sonrasında yarı doz şeklinde başlayıp devan edin. 15 gün bu şekilde devam edeceğiz.

@Selçuk YÜKSEL , @BeautiBird , @CazadoR1717
Üstadlarım bugün ikinci gün powermax powerchol 15 damla prozim plus 6 damla yarım ölçü de röhnfried eltrolit dün kafesi temizledim saldım hareket ve yem yemede sorun yok bugün biraz kabarık duruyor sadece kaka da devamlı yaptığı yerde sululuk mevcut kağıt havlu ıslanıyor gibi oluyor

Kabarık duruşu yoktu videodaki halinde. Kabarıklık devam ederse powercholü bu gün kesip yarın 10 damla şeklinde katarak verin. Gerçi kimyasal içermez güvenlidir ama yine de düşürürüz dozu her ihtimale karşı.

Kabarık duruşu yoktu videodaki halinde. Kabarıklık devam ederse powercholü bu gün kesip yarın 10 damla şeklinde katarak verin. Gerçi kimyasal içermez güvenlidir ama yine de düşürürüz dozu her ihtimale karşı.
Evet hocam kabarık durma yoktu normalde bugun sabah frkettim

Geri