Dışkı dahada iyi olacak gibi gözüküyor hocam. Elektrolit gereklimi onu selçuk hocam soylesin. Güncel durumunda herhangi bir olumsuzluk yok dimi
Yok hocam iyi yani öyle kabarma aşırı halsizlik vs yokDışkı dahada iyi olacak gibi gözüküyor hocam. Elektrolit gereklimi onu selçuk hocam soylesin. Güncel durumunda herhangi bir olumsuzluk yok dimi
Yok hocam antibiyotik yok elimde kullanmiyorumAntibiyotik kullanıyorsanız elektrolit verebilirsiniz.
Eczaneden alıp vereyim mi hocam yada nasıl vereyim elimde elektrolit de yok sadece acaba ishal belki su kaybı var mi diye sormak istedimTamam elektrolit verin
Röhnfried elektrolit alabilirsiniz. Karadeniz pette bölünmüş bulursunuz büyük ihtimalle.Eczaneden alıp vereyim mi hocam yada nasıl vereyim elimde elektrolit de yok sadece acaba ishal belki su kaybı var mi diye sormak istedim
Tamamdir hocam teşekkür ediyorumRöhnfried elektrolit alabilirsiniz. Karadeniz pette bölünmüş bulursunuz büyük ihtimalle.
Hadi geçmiş olsun. Mantar sinsi bir hastalık bazen belirti vermeden aylarca devam ediyor.@Selçuk YÜKSEL , @CazadoR1717 , @BeautiBird
Üstadlarım bugun neredeyse 7. Günümüz bitiyor kısa süreli kafesten çıkardım 20 dk kadar uçtu oynadık vs şükür ilk defa kusmadı insallah faydası oluyor tedavinin ilk defa kusmadı sevindim vakit ayırdığınız için ilgilendiginiz için teşekkür ediyorum insallah 14 güne tamamlayıp tekrar dan paylasacagim
4 aydan uzun süredir vardı üstadım kusma ama ben efordan zannettim şimdi 14 güne tamamlayacagim ara vermeden gevsetmeden insallah kurtarırız sonrasında yine sizden bakim ve yem probiyotik vitamin icin reçete isteyeceğimHadi geçmiş olsun. Mantar sinsi bir hastalık bazen belirti vermeden aylarca devam ediyor.
İkisi de geldi hocam aldım şuan prozim plus ile entrobac degisimli kullaniyorum triflucan li suyaŞimdiden alın tedavi sonrasına anca yetişir. Sipariş edeceksiniz sonuçta.
Kanatlı oil prozim plus ve vitabol alabilirsiniz. 2 ürün alıp 4 ürün almış gibi olacaksınız.
Böyle yazınca almadınız sandım. Tedavi sonrası da haftada 2 prozim 2 vitabol devam edelim.sizden bakim ve yem probiyotik vitamin icin reçete isteyeceğim
Aldım geldi siz der demez Aldım tamamdir üstadım sagolun varolunBöyle yazınca almadınız sandım. Tedavi sonrası da haftada 2 prozim 2 vitabol devam edelim.
Mantardan kayıp verdim ben hocam okadar illet birşey ki. Benim ölen kuşum aslında ilk andan beri mantarmış yıllar sonra tedaviye basladıkk fakat kurtaramadık. Okadar sinsi hastalık ki. Sizde kusmada vardı ve ileride benim yassdıgımı yaşamamanız için tedaviye baslamanız cok iyi oldu. Ve diriydi kuşunuz. Hastalık vurduğu anda halsizlik tüy kabartma vs. Başladıpı anda başlasaydınız bu süreç çok zor geçerdi. Kuşunuzun size alısık olmasıda tedavide büyük avantaj. Sıkıntısız şekildr hallolacak işallah@Selçuk YÜKSEL , @CazadoR1717 , @BeautiBird
Üstadlarım bugun neredeyse 7. Günümüz bitiyor kısa süreli kafesten çıkardım 20 dk kadar uçtu oynadık vs şükür ilk defa kusmadı insallah faydası oluyor tedavinin ilk defa kusmadı sevindim vakit ayırdığınız için ilgilendiginiz için teşekkür ediyorum insallah 14 güne tamamlayıp tekrar dan paylasacagim
Her sey için çok sagolun hocamMantardan kayıp verdim ben hocam okadar illet birşey ki. Benim ölen kuşum aslında ilk andan beri mantarmış yıllar sonra tedaviye basladıkk fakat kurtaramadık. Okadar sinsi hastalık ki. Sizde kusmada vardı ve ileride benim yassdıgımı yaşamamanız için tedaviye baslamanız cok iyi oldu. Ve diriydi kuşunuz. Hastalık vurduğu anda halsizlik tüy kabartma vs. Başladıpı anda başlasaydınız bu süreç çok zor geçerdi. Kuşunuzun size alısık olmasıda tedavide büyük avantaj. Sıkıntısız şekildr hallolacak işallah![]()
Hocam bemce pelete tedaviden sonra başla. Dışkıyı takip etmemiz açısından engel olabilir. Pelet dıskıyı değiştiriyor genelde.@Selçuk YÜKSEL ,@BeautiBird , @CazadoR1717
Üstadlarım karadeniz petden bir kaç parça ürün aldım bunlardan biride versela lega cimlendirme tohumu bugün başlasam bir akc gün sonra hazır olur tedavinin 9. Günü bu aşamada çim vs vermek sakıncalı olur mu bu arada pelet yemde aldım başlıyorum bugün vermeye