Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Yarın yarım suluğa 5 damla powerchol katın sonraki gün 10 damla sonra 15 damla şeklinde kademeli arttırın dozu.
Hocam powerchol başlıyorum bugun inanin hiç dikkat etmedim sadece verdigim de sulukta hangi miktar eksiliyor diye 5 damla powerchol 3 damla prozim plus olarak başlıyorum ustadim yoksa sadece powerchol mu başlayım probiyotik girmedenTüylerini kabarttığı için şiş gibi duruyor muhtemelen. Bariz bir şişlik hissetmedim. Günlük su tüketimine dikkat edin su fazla tüketiyor olabilir. Karaciğer hastalıklarında su tüketimi artıyor. Powerchol'e başlayın tekrar. Sade verdiğinizde günde ne kadar içiyor powerchol katınca ne kadar içiyor gözleyin.
Probiyotik vücut için çok faydalıdır, iyi askerleri kötü askerlerle savaşıyor olarak düşünün.Selçuk bey eklemenizi yazacaktır büyük ihtimal.(@Selçuk YÜKSEL kusura bakmayın sizin adınıza yazmış gibi oldum,bize tavsiyelerinizden yola çıkarak yardımcı olmak istedim)Hocam powerchol başlıyorum bugun inanin hiç dikkat etmedim sadece verdigim de sulukta hangi miktar eksiliyor diye 5 damla powerchol 3 damla prozim plus olarak başlıyorum ustadim yoksa sadece powerchol mu başlayım probiyotik girmeden
Olmadı enjektör ile vereyim suyu hiç dikkat etmedim 6 saat de bir yeniledigim için çok bakmadımProbiyotik vücut için çok faydalıdır, iyi askerleri kötü askerlerle savaşıyor olarak düşünün.Selçuk bey eklemenizi yazacaktır büyük ihtimal.(@Selçuk YÜKSEL kusura bakmayın sizin adınıza yazmış gibi oldum,bize tavsiyelerinizden yola çıkarak yardımcı olmak istedim)
Su tüketiminide yine enjektörle ölçerek takip ederseniz iyi olur.Karaciğer ve böbrek problemlerinde kuşlar çok su tüketiyormuş.
Tamamdir hocamYarım suluğa 5 damla powerchol 5 damla prozim. Yarın 10 damla, diğer gün 15 damla powerchol prozim hep 5 damla.