Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kursakta bir fark varmı hocam. Önceye nazaran. İştahta biraz azalma normal. Cidid derecedemi zayıflama
Ciddi azalma var hocam yem kabını haftada bitirirdi şimdi bir parmak yiyo dal dariyi anında yok ederdi şimdi iki gun uc günde zor bitiyor çok daha iriydi zayifladi küçüldü bu son 1 ayda yada ben kuruntu yapıyorum bilemedim

Ciddi azalma var hocam yem kabını haftada bitirirdi şimdi bir parmak yiyo dal dariyi anında yok ederdi şimdi iki gun uc günde zor bitiyor çok daha iriydi zayifladi küçüldü bu son 1 ayda yada ben kuruntu yapıyorum bilemedim
Hocam siz tedaviye devam edin bugun yarın iştahı artacak ve yemeye baslayacaktır. Mantar ciddi yoruyor kuşları. Yumurta maması yiyorsa seviyorsa yarın verin ilk aşamada ilaçlı sudan yeterlş miktar içmesi için selçuk hocam önermiyor yumurtayı su içerdiğinden dolayı fakat siz zaten tedavinin basıdna değil ortssındasınız. İştahuıda kesilmesin yemesinde sakınca yok

Hocam siz tedaviye devam edin bugun yarın iştahı artacak ve yemeye baslayacaktır. Mantar ciddi yoruyor kuşları. Yumurta maması yiyorsa seviyorsa yarın verin ilk aşamada ilaçlı sudan yeterlş miktar içmesi için selçuk hocam önermiyor yumurtayı su içerdiğinden dolayı fakat siz zaten tedavinin basıdna değil ortssındasınız. İştahuıda kesilmesin yemesinde sakınca yok
Insallah hocam aksam selçuk hocam bakar yorum yaparsa ona göre başlarım yada yumurta veririm

Hocam eğer dedikleriniz gerçekten de öyleyse tedaviyi gözden geçirmek gerekir. Bir video paylaşır mısınız ?

Hocam kusumu
Hocam eğer dedikleriniz gerçekten de öyleyse tedaviyi gözden geçirmek gerekir. Bir video paylaşır mısınız

Hocam eğer dedikleriniz gerçekten de öyleyse tedaviyi gözden geçirmek gerekir. Bir video paylaşır mısınız ?
Hocam bu tedaviye başlamadan üç hafta önce mikostatin ile 6 gun başlamıştım sadece mikostatin oradan baslayarak yemesinde azalma var zayıflama var babayigit güzel kuştu sadece bizim tedaviye bağlı değil hocam son 3 haftalık surecte yem yeme Azaldı eve gidince atayım hocam

Tedavi başından bu güne özlediğiniz değişiklikleri yazın. İştah daha çok azaldı mı ?

Tedavi başından bu güne özlediğiniz değişiklikleri yazın. İştah daha çok azaldı mı ?
1 ay öncesine göre az hocam mikostatin başladığım 3 hafta önceki sürece göre az iştah hareketlilik ebat sanki küçüldü zayıfladı 1 ay öncesinden basladi 5 gün öncesine göre bir çok şey aynı

Birde sormak istediğim bundan sonra trflucan ve probiyotik olarak devam edeceğim sadece ikisi bir 6 saat icin triflucan prozim plus diğer 6 saatlik suluga triflucan ve entrobac uygulayayim mi yoksa sadece probyotik olarak prozim plus mi kullanayim

Hocam videolarda kuşunuzun formunu iyi gördüm ekstra bir sıkıntılı kilo olarak zayıflama göremedim. Dışkı iyi durumda

Sabaha kadar durduğu yerdeki toplu kakalar
Ek olarak.elektrolit vs vermeme gerek var mı

Sabaha kadar durduğu yerdeki toplu kakalar
Ek olarak.elektrolit vs vermeme gerek var mı
Hocam resim gözükmüyor. Yğkledikten sonra ekranı aşağı kaydırın forumlar için olan url kısmını kopyalayıp yapıstırın

Geri