Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusma mantar kaynaklı değil demekki. O zaman iki ihtimal var karaciğer yağlanması ihtimali var. Bu yüksek ihtimal. İkinci ihtimal de kalp rahatsızlığı bu daha düşük ihtimal.
Powerchol, sedochol ve carnispeed alıp kullanmaya başlamanız gerek. Probiyotiğe de her gün devam.
Ürünlerin üçünü de temin mi edeyim hocam

Röhnfried leri karadeniz pet den alayim hocam powermax için de bakayım İnternete 14 gün harfi harfine uyduk kursak mantarı degil kesin olarak şimdi diğer ihtimal için başlıyoruz
Aynen öyle aslında baştan beri karaciğer yağlanmasından şüpheliydim kuş kilolu çünkü. Ama kusuyor olması beni yanıltmıştı. Karaciğer yağlanmasında kusma nadir görülüyor.
Powermax'in sitesi var ordan sipariş edebilirsiniz.

Aynen öyle aslında baştan beri karaciğer yağlanmasından şüpheliydim kuş kilolu çünkü. Ama kusuyor olması beni yanıltmıştı. Karaciğer yağlanmasında kusma nadir görülüyor.
Powermax'in sitesi var ordan sipariş edebilirsiniz.
Evet ilk baslarda karaciğer muhtemelen demiştiniz eforlu uçuştan sonraki kusmalar sağlık olsun hocam ürünleri temin edeyim ona göre tekrar dan yazarim elimde Röhnfried immunboster vitabol var entrobac prozim plus var suan muhtemelen tüyde ürünler gelene kadar herhangi bir sey yapayım mı ek olarak

Ürünler gelene kadar immunboter ve prozim kullanın. Ürün gelince powerchol ve prozim devam edecez 1 hafta kadar üstüste..

Tavsiye edilen dozun yarısını kullanarak her gün verin.

Geri