@ADRIAN @Ecrin Karadağ @Ahmet ASLAN @alph @Yağmur Kuşsan @ÜmiT P. arkadaşlar etiketledim kusura bakmayın ama kuşumun yardıma ihtiyacı var lütfen yardımınızı esirgemeyin
Fotoğraftaki gibi kanlı ishal oldu kuşum@ADRIAN @Ecrin Karadağ @Ahmet ASLAN @alph @Yağmur Kuşsan @ÜmiT P. arkadaşlar etiketledim kusura bakmayın ama kuşumun yardıma ihtiyacı var lütfen yardımınızı esirgemeyin
Kusura bakma ama sultan papağanı hakkında bilgim yok ama etiketlediğin için sevindim, muhabbet kuşları hakkında yerlere beni etiketleyebilirsin@ADRIAN @Ecrin Karadağ @Ahmet ASLAN @alph @Yağmur Kuşsan @ÜmiT P. arkadaşlar etiketledim kusura bakmayın ama kuşumun yardıma ihtiyacı var lütfen yardımınızı esirgemeyin
Kanlı ishal kesildi çok şükür. Sulphamezathine yanında yemine Probiacti-bird probiyotik versem sıkıntı olurmu çakışırmı ilaçlarElinizde sulphamezathine vardı tekrar başlayın. Tam dolu suluğa 7 damla. Bugün ağızdan direk olarak 1 damla verin. İlaç kullanımı sırasında kafeste bulunan kalamar kemiği, kum, gaga taşı kaldırın.
İlaç kullanırken vermeyin. Kullanım bittikten somra vermeniz daha sağlıklı olur.Kanlı ishal kesildi çok şükür. Sulphamezathine yanında yemine Probiacti-bird probiyotik versem sıkıntı olurmu çakışırmı ilaçlar
Birde gagasını birbirine çok sürtüyor sanki taşa sürtüyormuş gibi ses çıkıyor neden olabilirİlaç kullanırken vermeyin. Kullanım bittikten somra vermeniz daha sağlıklı olur.
Normal.. Yapabilirler.Birde gagasını birbirine çok sürtüyor sanki taşa sürtüyormuş gibi ses çıkıyor neden olabilir
Benim kuş çok seviyor, Haşlanmış yumurta versem bir zararı olurmu?Normal.. Yapabilirler.
Olmaz tabi ki de mama tarifleri var yapıp verebilirsinizBenim kuş çok seviyor, Haşlanmış yumurta versem bir zararı olurmu?
İlacı kullanalı 5 buçuk-6 gün oldu. Kaç gün daha kullanmalıyım? Kaçıncı günde bırakayım?Olmaz tabi ki de mama tarifleri var yapıp verebilirsiniz
7 güne tamamlayın. Ardından 3 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın.İlacı kullanalı 5 buçuk-6 gün oldu. Kaç gün daha kullanmalıyım? Kaçıncı günde bırakayım?
Not:fotoğraftaki bu akşamki dışkısı
Bugün vitamine geçtim. Dışkısı bu şekilde takviyeden sonra ilaç vermelimiyim daha?7 güne tamamlayın. Ardından 3 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın.
Yok, dışkılar iyi..Bugün vitamine geçtim. Dışkısı bu şekilde takviyeden sonra ilaç vermelimiyim daha?
Bugün yapmış bu dışkıları aralarında bir tane simsiyah ve turuncu bir dışkı var neden olabilir?Yok, dışkılar iyi..
Geçmiş olsun.
İnternette araştırdığım kadarıyla iç kanamadan dolayı siyah dışkı olurmuş öyle yazıyor ne yapmalıyım geçerli?Yok, dışkılar iyi..
Geçmiş olsun.
Dışkıları iyi..İnternette araştırdığım kadarıyla iç kanamadan dolayı siyah dışkı olurmuş öyle yazıyor ne yapmalıyım geçerli?
Dışkısını sapsarı onun dışında yemesinde içmesinde bir sıkıntı yok maşallahmerhaba kuşunuz nasıl oldu son durumu nedir
sevindim adınızaDışkısını sapsarı onun dışında yemesinde içmesinde bir sıkıntı yok maşallah