7.gun bugün kesip probiyotik verdim halsizliği azaldıSulphamezathine kaçıncı gün?
Eczaneden flucan 150 mg 1 kapsül ya da fungostatin alın. Alınca yazın kullanımını yazarım..
7.gun bugün kesip probiyotik verdim halsizliği azaldıSulphamezathine kaçıncı gün?
Eczaneden flucan 150 mg 1 kapsül ya da fungostatin alın. Alınca yazın kullanımını yazarım..
2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın. Ardından dediğim ilacı alıp yazın.7.gun bugün kesip probiyotik verdim halsizliği azaldı
Herkes farklı konuşuyor gezmediğim veteriner kalmadı nerdeyse İstanbul'da.. Bi veterinere gittik kursağına hiç bir yerine bakmadan ilaç yazdı başkasına gittik anlamadı hayvan resmen deney aletine döndü. Yem almaya gittik yemci kuş kurumaya girmiştir getir bakayım dedi ağzına kahverengi ilaç damlattı bu balgamı alır, 2 gün kullan bir damladan fazla verirsen ölür dedi. Ne yapacağım şaşırdım kaldım valla koskoca ülkede adam gibi anlayan yok herkes farklı birşey söylüyor2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın. Ardından dediğim ilacı alıp yazın.
istanbul vete gidin .fiyat bi tık yüksek ama çok ilgililerHerkes farklı konuşuyor gezmediğim veteriner kalmadı nerdeyse İstanbul'da.. Bi veterinere gittik kursağına hiç bir yerine bakmadan ilaç yazdı başkasına gittik anlamadı hayvan resmen deney aletine döndü. Yem almaya gittik yemci kuş kurumaya girmiştir getir bakayım dedi ağzına kahverengi ilaç damlattı bu balgamı alır, 2 gün kullan bir damladan fazla verirsen ölür dedi. Ne yapacağım şaşırdım kaldım valla koskoca ülkede adam gibi anlayan yok herkes farklı birşey söylüyor
Gittiğim her veterinere muayane ve ilaç ücreti verdim en fazla 100tlm çıkaristanbul vete gidin .fiyat bi tık yüksek ama çok ilgililer
hipro doxi adında ilaç vermiş onu kullandıkistanbul vete gidin .fiyat bi tık yüksek ama çok ilgililer
kullanmasaydınız keşke @Recai SULAMİShipro doxi adında ilaç vermiş onu kullandık
haznedarda meydanpark veteriner var oraya da bakın derim tüm kuşlarımı oraya götürüyorum muayene ücreti 95 TLGittiğim her veterinere muayane ve ilaç ücreti verdim en fazla 100tlm çıkar
Direk sormadan orda kuşu incelerken ağzına damlattılar bende birşey diyemedim iyi gelir bu dedilerkullanmasaydınız keşke @Recai SULAMİS
Oraya baktım diye hatırlıyorum 95 muayene tahlilde 165 istediler o bütçem o kadar yetmiyor malesefhaznedarda meydanpark veteriner var oraya da bakın derim tüm kuşlarımı oraya götürüyorum muayene ücreti 95 TL
evet muayene ücretleri genel olarak pahalı. ben de geçen parmak kadar bile olmayan ilaca 85 TL verdim. kuşunuz umarım iyileşir. sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz.Oraya baktım diye hatırlıyorum 95 muayene tahlilde 165 istediler o bütçem o kadar yetmiyor malesef
2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın. Ardından dediğim ilacı alıp yazın.
Kesin bir teşhis nasıl koyabiliriz kuşa ? İlacı kestik, hastalığını nasıl öğrenebiliriz kesin olarak? Sürekli kafesin altına iniyor ve orda köşede halsiz bir şekilde uyuyor. Çok zayıflamış eski halinden eser yok...kullanmasaydınız keşke @Recai SULAMİS
Ayrıca dediğiniz probiyotik ve multivitamin gervit-w aldım kullanayım mı şimdi ağır gelirmi? Kuş şuan bu halde..2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın. Ardından dediğim ilacı alıp yazın.
istanbul vete gidip tahlil yaptırın.burdan kesin teşhis koyamayız.tahlil yaparlar oradaKesin olarak hastalağını öğrenmek istememin sebebi herkes farklı ilaç veriyor veterinerler,yemciler,kuşçular nasıl yapıcağım valla bilmiyorum hayvan deney tahtasına döndü
Konumda Kadıköy gösteriyor doğrumudur? Birde muayene,tahlil ücretleri vs. Ne kadardır bilginiz varmıistanbul vete gidip tahlil yaptırın.burdan kesin teşhis koyamayız.tahlil yaparlar orada
Kimse sorsak artık veterinere götürmeyin kanatlı hayvanlardan anlamaz onlar diyor zaten veterinerlerin verdiği antibiyotikler daha kötü etti kuşu bence.istanbul vete gidip tahlil yaptırın.burdan kesin teşhis koyamayız.tahlil yaparlar orada
İsali kesilmiş yeni dışkısı bu şekilde2 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın. Ardından dediğim ilacı alıp yazın.
meydanparkta ne demişlerdi kuşunuz içinKimse sorsak artık veterinere götürmeyin kanatlı hayvanlardan anlamaz onlar diyor zaten veterinerlerin verdiği antibiyotikler daha kötü etti kuşu bence.