95tl muayene muayeneden sonra 165 tl tahlil için alırız başka birşey röntgen vs. gerekirsede ondanda 150llerde birşeydi herhalde alırız, ayrıyetten ilaç parasıda var dedi ona miktar söylemedimeydanparkta ne demişlerdi kuşunuz için
95tl muayene muayeneden sonra 165 tl tahlil için alırız başka birşey röntgen vs. gerekirsede ondanda 150llerde birşeydi herhalde alırız, ayrıyetten ilaç parasıda var dedi ona miktar söylemedimeydanparkta ne demişlerdi kuşunuz için
Probiyotik ve multivitamin takviyesi yaptınız mı?İsali kesilmiş yeni dışkısı bu şekilde
probiyotik yaptım multivitamin yeni geldi onuda birazdan koyucağımProbiyotik ve multivitamin takviyesi yaptınız mı?
TM dır. Sonra tekrar dışkı fotoğrafı ekleyin bakalımprobiyotik yaptım multivitamin yeni geldi onuda birazdan koyucağım
2-3 yudum aldı vitaminli sudan. Baya bi geçti bu iki dışkı varTM dır. Sonra tekrar dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım
Sağ taraftaki daha yeni sürekli koyu renk yapıyorTM dır. Sonra tekrar dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım
Buda daha taze yapar yapmaz çektimTM dır. Sonra tekrar dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım
Bununda yeni yapmışTM dır. Sonra tekrar dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım
Acaba kuşum kuruma olmuş olabilirmi? İnternette araştırdım belirtileri aynısıTM dır. Sonra tekrar dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım
Kuruma diye bir hastalık yoktur.Acaba kuşum kuruma olmuş olabilirmi? İnternette araştırdım belirtileri aynısı
Kuruma diye bir hastalık yoktur.
Kuşta şuan ki belirtiler neler?
Dışkıları fena değil.
İsmi Hipra-Doxi imişYemcinin verdiğide kahverengi bir ilaç. Bu kuş kuruma olmuş dedi ağzına 2 gün, günde 1 damla damlat ağzındaki balgamı hastalığı alıcaktır dedi ve orda bir damla damlattı. İsmi yanlış hatırlamıyorsam hipro doxi demişti
vermeyin.solunum yolu ilacı oYemcinin verdiğide kahverengi bir ilaç. Bu kuş kuruma olmuş dedi ağzına 2 gün, günde 1 damla damlat ağzındaki balgamı hastalığı alıcaktır dedi ve orda bir damla damlattı. İsmi yanlış hatırlamıyorsam hipro doxi demişti
Ne yapmamı önerirsiniz?vermeyin.solunum yolu ilacı o