@Recai SULAMİS sağolsun çok yardım etti. Veterinerden daha iyi Şuanda hiç yeşil kaka görmedim açık bir şekilde sarı renk kaka yapıyor. Diğer papağanın yanına eklemek istiyorum. Ne zaman eklemeliyim sizce?sevindim adınıza
@Recai SULAMİS sağolsun çok yardım etti. Veterinerden daha iyi Şuanda hiç yeşil kaka görmedim açık bir şekilde sarı renk kaka yapıyor. Diğer papağanın yanına eklemek istiyorum. Ne zaman eklemeliyim sizce?sevindim adınıza
bence tam olarak düzeldiğinden emin olana kadar birbirlerini görebilecekleri şekilde ayrı dursunlar. daha sorna birleştirir kavga vs var mı diye gözlemlersiniz@Recai SULAMİS sağolsun çok yardım etti. Veterinerden daha iyi Şuanda hiç yeşil kaka görmedim açık bir şekilde sarı renk kaka yapıyor. Diğer papağanın yanına eklemek istiyorum. Ne zaman eklemeliyim sizce?
İlaç kullanırken kalamar kemiği vermeyin demiştiniz. Şimdi versem bir zararı olurmu?bence tam olarak düzeldiğinden emin olana kadar birbirlerini görebilecekleri şekilde ayrı dursunlar. daha sorna birleştirir kavga vs var mı diye gözlemlersiniz
şu an ilaç kullanıyorsa verebilirsinizİlaç kullanırken kalamar kemiği vermeyin demiştiniz. Şimdi versem bir zararı olurmu?
kullanmıyorsa pardonşu an ilaç kullanıyorsa verebilirsiniz
@Recai SULAMİS lütfen yardım edin tekrar kusmaya başkadı kuşum akşamdan beri hapşırma sesi çıkarıp kusuyor. Acaba midesindemi bir sıkıntı var lütfen yardımcı olun.kullanmıyorsa pardon
Suyunda probiyotik vardı çıkardım bu süreçte normal su mu vereyim yoksa vitaminli/probiyotikli su mu vermeliyimGenel bakımınızı gözden geçirin. Temizlik vb. Kafesi ve ekipmanları dezenfekte edin. Kusmuğu kokuyor mu? Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım..
Suluğunun üstüne biraz kusmuğu gelmiş kokladım ekşi kokuyor ama kusmuğun kokusumu yoksa sudaki probiyotikten dolayımı kokuyordu bilmiyorumGenel bakımınızı gözden geçirin. Temizlik vb. Kafesi ve ekipmanları dezenfekte edin. Kusmuğu kokuyor mu? Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım..
Dışkı fotoğrafları atın. Kustuktan sonra koklayın kusmuğuSuluğunun üstüne biraz kusmuğu gelmiş kokladım ekşi kokuyor ama kusmuğun kokusumu yoksa sudaki probiyotikten dolayımı kokuyordu bilmiyorum
2. DışkısıDışkı fotoğrafları atın. Kustuktan sonra koklayın kusmuğu
Kusma devam ediyor mu?2. Dışkısı
Kusma kesildi fakat arada hapşırıyor. Açık yem kullanıyorum o dokunmuş olabilirmiKusma devam ediyor mu?
Kaliteli bir yem alın. Gardenmix, beaks gibi.Kusma kesildi fakat arada hapşırıyor. Açık yem kullanıyorum o dokunmuş olabilirmi
Gardenmix aldım. Hem çekirdekli hemde çekirdeksiz aldım. Veteriner çekirdeksiz yem verin demişti, Çekirdekli versem bir zararı olurmu?Kaliteli bir yem alın. Gardenmix, beaks gibi.