@Recai SULAMİS @yao ako kusura bakmayın çok sordum biraz darboğaz etmis olabilirim ama korkuyorum kuşlara birşey olur diye garanti olsun istiyorum. Yardımınızı bekliyorum
sadece yulaf vermeyin.aspurda kullanın.öbür kuşa şimdilik probiyotik verin@Recai SULAMİS @yao ako kusura bakmayın çok sordum biraz darboğaz etmis olabilirim ama korkuyorum kuşlara birşey olur diye garanti olsun istiyorum. Yardımınızı bekliyorum
Bu kuşu şuan gözlemleyin, devam ederse yazın.@Recai SULAMİS @yao ako az önce diğer papağanımında hapşırdığını farkettim. Dışkısı bu şekilde. Normalmi? Aynı ilacı onada uygulamalı mıyım?
Not: Petshop yavru olduğu için sadece yulaf ver dedi. Sadece yulaf ile besliyorum.
@Recai SULAMİS @yao ako Sultan papağanım çok halsizleşti tüyleri çok kabarık duruyor ve sesi kısılmış Üzgün gibi ötüyor Probiacti-bird probiyotik sipariş ettim geldiği zaman onu kullanıcam. Kuşu sadece yulaf ve aspur ile besleyin dediler ama kuşum artık o yemden sıkılmış gibi onuda yemiyor. Normal yem versem sıkıntı çıkarmı ek takviyeler neler verebilirimBu kuşu şuan gözlemleyin, devam ederse yazın.
ilacı kullanıyorsunuz değil mi?@Recai SULAMİS @yao ako papağanım çok halsizleşti sesi kısılmıâ gibi ötüyor ve sürekli kabarık
@Recai SULAMİS @yao ako Sultan papağanım çok halsizleşti tüyleri çok kabarık duruyor ve sesi kısılmış Üzgün gibi ötüyor Probiacti-bird probiyotik sipariş ettim geldiği zaman onu kullanıcam. Kuşu sadece yulaf ve aspur ile besleyin dediler ama kuşum artık o yemden sıkılmış gibi onuda yemiyor. Normal yem versem sıkıntı çıkarmı ek takviyeler neler verebilirim
Evet kullanıyorum bugün ile birlikte 5. Gün oldu fakat çok halsiz duruyor 7. Günden sonra probiyotik vericeğim. Ama sadece yulaf ve aspur vermelimiyim başka yiyeceklerde vermelimiyimilacı kullanıyorsunuz değil mi?
İlk 3 gün azda olsa gözlemledim suluğu koyduğum anda 4 yudum alıyordu ama bu aralar pek görmüyorum. Birde aspur ve yulaf yemiyor normal yemini koysam belki yer, sıkıntı olurmuİlaçlı suyu içtiğine eminmisiniz?
Normal yem verin. Ve de İlaçlı suyu damlalıkla içirin hergün.İlk 3 gün azda olsa gözlemledim suluğu koyduğum anda 4 yudum alıyordu ama bu aralar pek görmüyorum. Birde aspur ve yulaf yemiyor normal yemini koysam belki yer, sıkıntı olurmu
Çok halsizleşti uyuyor sürekli,gece yem yemeye giderken bile zorlanıyormuş.. Allah rızası için yardım edin ne yapmalıyım? Suyunu içiyor hergun kendi ama bir değişiklik yok.. Fotoğraftaki vitamin işe yarar mı toparlanması için ilacı kesip bunu versem? Toparlanınca tekrar veririm sulphamezathine.. lütfen yardım edin çok korkuyorum birşey olucak diyeNormal yem verin. Ve de İlaçlı suyu damlalıkla içirin hergün.
Güncel dışkıları atarmısınız?Çok halsizleşti uyuyor sürekli,gece yem yemeye giderken bile zorlanıyormuş.. Allah rızası için yardım edin ne yapmalıyım? Suyunu içiyor hergun kendi ama bir değişiklik yok.. Fotoğraftaki vitamin işe yarar mı toparlanması için ilacı kesip bunu versem? Toparlanınca tekrar veririm sulphamezathine.. lütfen yardım edin çok korkuyorum birşey olucak diye
En güncel dışkısı bu. İlacı aldığım petshop VMD DOXY ilacını ver sulphamezathine işe yaramaz benim kuşlarımda aynı oldu VMD DOXY kullanınca iyileştiler dedi. Ayrıca Probiacti-bird elime ulaştı onu zaman kullanayım?Güncel dışkıları atarmısınız?
Haşlanmış yumurta yiyor şimdi Probiacti-bird i mamanın içine kaç ml koymalıyım?Güncel dışkıları atarmısınız?
5-6 damla sulpha ya devam edin.sulpha işe yaramasa bile vmd doxy giç işe yaramazHaşlanmış yumurta yiyor şimdi Probiacti-bird i mamanın içine kaç ml koymalıyım?
En güncel dışkısı bu. İlacı aldığım petshop VMD DOXY ilacını ver sulphamezathine işe yaramaz benim kuşlarımda aynı oldu VMD DOXY kullanınca iyileştiler dedi. Ayrıca Probiacti-bird elime ulaştı onu zaman kullanayım?
5-6 damla sulpha ya devam edin.sulpha işe yaramasa bile vmd doxy giç işe yaramaz
Haşlanmış yumurta verdim baya yedi sonra kustuGüncel dışkıları atarmısınız?
Sulphamezathine kaçıncı gün?En güncel dışkısı bu. İlacı aldığım petshop VMD DOXY ilacını ver sulphamezathine işe yaramaz benim kuşlarımda aynı oldu VMD DOXY kullanınca iyileştiler dedi. Ayrıca Probiacti-bird elime ulaştı onu zaman kullanayım?