Birde kafesin altına koyduğum kağıtları yiyor. Dışkılarıda yiyor olabilir ona emin değilim ne yapmalıyım?Kaliteli bir yem alın. Gardenmix, beaks gibi.
Birde kafesin altına koyduğum kağıtları yiyor. Dışkılarıda yiyor olabilir ona emin değilim ne yapmalıyım?Kaliteli bir yem alın. Gardenmix, beaks gibi.
Izgaralı kafes alın. Gardenmix de aspır var, verebilirsiniz
Normal olduğunu düşünüyorum.Papağanım böyle uyuz sesler çıkarıyor. Videoda televizyon sesinden tam belli olmamış ama odaklanınca anlaşıyor. Neden olabilir önemli birşeymidir?
Uzun zamandır değişik bir dışkı yaptı. Kırmızımsı yapmış. Kan olabilirmi? Kanaması olabilirmi?Normal olduğunu düşünüyorum.
Son 3 dışkısı bu şekildeDışkılar iyi değil 3,4 tane dışkı yapsın fotoğraf atın.
Bunlarda bugünkü dışkıları baya koyu renkDışkılar iyi değil 3,4 tane dışkı yapsın fotoğraf atın.
.Dışkılar iyi değil 3,4 tane dışkı yapsın fotoğraf atın.
Bu kuşa sulphamezathine kullanmıştık geçmişti ancak tekrarlıyor.
Malesef imkan yok şuanda. Başka çıkarı yokmudur ne lanet bir hastalık bu bırakmıyor kuşu.. tekrardan sulphamezathinemi başlıyayımBu kuşa sulphamezathine kullanmıştık geçmişti ancak tekrarlıyor.
Dışkı tahlili yaptırma imkanınız varmı?
Siz şuan kafesi ve içerisindeki tüm ekipmanları yıkayıp dezenfekte edin..Malesef imkan yok şuanda. Başka çıkarı yokmudur ne lanet bir hastalık bu bırakmıyor kuşu.. tekrardan sulphamezathinemi başlıyayım
Kafesini sürekli temizliyorum altını vs. Telleride sirke ile silip temizliyorum sürekli. Bu dışkıları yeni yapmışSiz şuan kafesi ve içerisindeki tüm ekipmanları yıkayıp dezenfekte edin..
Akşam tekrar dışkı fotoğrafı atın..
Bu dışkıları biraz daha iyi. 2 gün Probiyotik verelim..Kafesini sürekli temizliyorum altını vs. Telleride sirke ile silip temizliyorum sürekli. Bu dışkıları yeni yapmış
1 haftadır probiyotikt veriyordum bir zararı olmuşmudur ve bugünkü dışkısıBu dışkıları biraz daha iyi. 2 gün Probiyotik verelim..
Bu kuşa mix ilaç kullanmak gerek, sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz.. Dışkı tahlili yaptırma imkanınız da yok..1 haftadır probiyotikt veriyordum bir zararı olmuşmudur ve bugünkü dışkısı
Caremcy olanı satan yer bulamadım. Salmo mix ve tollisan arasında kaldımBu kuşa mix ilaç kullanmak gerek, sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz.. Dışkı tahlili yaptırma imkanınız da yok..
İnternet üzerinden salmo mix, caremycin ya da tollisan kombi mix alın. Alınca yazın kullanımını yazarım..
Tollisan kombi mix aldım en etkilisi oymuş herhalde. Kargo gelince 100ml suluğa ne kadar kullanmalıyımBu kuşa mix ilaç kullanmak gerek, sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz.. Dışkı tahlili yaptırma imkanınız da yok..
İnternet üzerinden salmo mix, caremycin ya da tollisan kombi mix alın. Alınca yazın kullanımını yazarım..