Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Aminosol'ün içeriğinde magnezyum var mı bir bakar mısınız

Aminosol'ün içeriğinde magnezyum var mı bir bakar mısınız
%0.02 magnezyum klorür yazıyor kabında. bir önceki yorumda resim olarak paylaşmıştım yazan yeri de

İnternetten araştırdğımda içerik kısmında ise Taşıyıcılar: Sodyum klorür 18000 mg, Magnezyum klorür 170 mg. Bu şekilde yazıyor

Tamam 2 gün üzerinde yazdığı dozda verin ingiliz tuzuna gerek kalmadı.

Hepsine verin tabi
Selçuk bey ferro sanol duodenal demir ilacının 3. Günü probiyotik veriyorum aynı zamanda da aminosolun 2. Günü dün versele laga colombine vita vitaminli mineral koydum kafesine hemen yedi biraz ondan da bugün kuşun dışkısı her zamankinden farklı birde yem yemediği halde yem yiyormuş gibi yapıyor çıt çıt sesler çıkarıyor. Daha sık hapşuruyor birde tüylerini faln temizlerken kısık bi şekilde vik vik sesi çıkardı bugün

Benim bir de çift kuşum var erkek kuşu 2 3 hafta önce sahiplendim 1 haftadır da dişi kuşla beraber aynı kafesteler. Dişi kuşum tüy dönemindeydi şuan beyaz kapsülleri var 2 gündür kuşum çok kabarık halsiz sürekli uyuyor karnında şişlik var dışkısı her zmankinden büyük ve kuş agresifti. normalde erkek kuşla iyi anlaşıyorlardı iki gündür onu gagaladığını gördüm ve aynı tünekte durmuyorlar artık. Dişi kuş yuvalığa da sürekli girip çıktığı için kızgınlık yumurtası olmasından şüphelendim fakat bugün 2 kuşumda sürekli kabarık uyuyor o yüzden yumurta olmayıp hasta olmalarından şüphelendim evdeki diğer kuşum hasta olduğu için biraz fazla endişeleniyorum sanırım. verdiğim rahatsızlıktan dolayı gerçekten kusura bakmayın

Son düzenleme:
Hocam hasta olup olmadığına bende tam emin olamadım. Dışkılar kötü değil ama kuş kabarık. Tüyde olmasa hasta olduğuna kanaat getirirdim ama tüyde olduğu için birşey diyemiyorum.
Kuşlarınızın günlük uykusaatleri sabit mi ? Günde 10 saat civarı kesintisiz uyuyorlar mı ?
Colombine ürrününü bütün kuşlara verin. Her gün bir videosunu paylaşın sarı kuşun..

Eski hasta kuşa gelecek olursak dışkıkarı normal. Sindirim sistemindeki sorunları halletmişiz. Ama kuşta aynı zamanda kalp ritim bozukluğu var gibi. Özellikle Magnezyum olmak üzere mineral eksiklikleri geçtikten sonra devam edip etmediğine bakalım.
Sanırım halsizlik vs geçti o kuşta.

Hocam hasta olup olmadığına bende tam emin olamadım. Dışkılar kötü değil ama kuş kabarık. Tüyde olmasa hasta olduğuna kanaat getirirdim ama tüyde olduğu için birşey diyemiyorum.
Kuşlarınızın günlük uykusaatleri sabit mi ? Günde 10 saat civarı kesintisiz uyuyorlar mı ?
Colombine ürrününü bütün kuşlara verin. Her gün bir videosunu paylaşın sarı kuşun..
Ramazan ayı boyunca uykuları kesintisiz değil. aynı odada olduğumuz için gece uyandığımızda ister istemez onlarda uyanıyor. Ama kuş iki gündür gün içinde hep kabarık uyuyor normalde çok hareketli bir kuştu gün içinde kafeste durmazdı şimdi kafesin kapısı açık olsada çıkmıyor kafesten colombine verdim sabah çok az yedi bir de dışkıları 1 haftadır düzgün ondan öncesinde lekeli idi kuşları ayırmalı mıyım sizce peki

Eski hasta kuşa gelecek olursak dışkıkarı normal. Sindirim sistemindeki sorunları halletmişiz. Ama kuşta aynı zamanda kalp ritim bozukluğu var gibi. Özellikle Magnezyum olmak üzere mineral eksiklikleri geçtikten sonra devam edip etmediğine bakalım.
Sanırım halsizlik vs geçti o kuşta.
Evet halsizlik faln geçti magnezyum için aminosol veriyordum bugün 2. Günü devam edecek miyim ona 2 gün demiştiniz

Ramazan ayı boyunca uykuları kesintisiz değil. aynı odada olduğumuz için gece uyandığımızda ister istemez onlarda uyanıyor. Ama kuş iki gündür gün içinde hep kabarık uyuyor normalde çok hareketli bir kuştu gün içinde kafeste durmazdı şimdi kafesin kapısı açık olsada çıkmıyor kafesten colombine verdim sabah çok az yedi bir de dışkıları 1 haftadır düzgün ondan öncesinde lekeli idi
İşte bu onlarda hem strese hem uykusuzluğa neden olabiliyor. Gece uyanıp tekrar yatmak vs. Neyse az kaldı dayansınlar bir süre daha.
Aminosol 1 gün daha verelim çünkü hala o düzensiz nefes alma hareketi var kuşta.

Colombine yiyorlar mı genel olarak ? Yemeleri çok iyi olacak çünkü. Eski hasta kuş tek gaga mı alfı birden fazla aldı mı ?

Geri