Bunları nerden alabilirimDepovit kırmızı toz veya versele laga colombine toz olabilir. Ama hızlı olun. Kuşta aşırı mineral eksikliği var.
Bunları nerden alabilirimDepovit kırmızı toz veya versele laga colombine toz olabilir. Ama hızlı olun. Kuşta aşırı mineral eksikliği var.
Başka almamı tavsiye ettiğiniz bir şey var mı karadenizpetten bunu alırken onları da alıyımKaradenizpet ten alabilirsiniz 100 gr yeter.
Demir ilacından bahsediyoruz değil mi yanlış anlamış olmayayım birde sabah akşam olacak şekilde miYarım sulukta kapsülün 1/4'ünü eritip verin yarın.
Demir kapsülünden bahsediyorum. İçindeki tozun 1/4'ünü yarım sulukta iyice eritin hazırlamadan önce kuş 3 saat kadar susasın sonra suyu hazırlayın.Demir ilacından bahsediyoruz değil mi yanlış anlamış olmayayım birde sabah akşam olacak şekilde mi
Tamamdır teşekkürler tekrardanDemir kapsülünden bahsediyorum. İçindeki tozun 1/4'ünü yarım sulukta iyice eritin hazırlamadan önce kuş 3 saat kadar susasın sonra suyu hazırlayın.
Günde 2 kez taze hazırlayın her su hazırlama öncesi kuş 3 saat susasın.
Selçuk bey bugün sabah akşam demir kapsülünün 1/4 ünü içirdim yarında devam edecek miyim?Amaç ilaçlı suyu taze olarak içirmek yani. Verir vermez içmeli ilaç dibe çökmeden.
Evet 3-4 gün takviye edelim. Probiyotik de katın suya.Selçuk bey bugün sabah akşam demir kapsülünün 1/4 ünü içirdim yarında devam edecek miyim?
Tamamdır teşekkürlerEvet 3-4 gün takviye edelim. Probiyotik de katın suya.
Maalesef şuan elimde ikisi de yok yarın temin etmeye çalışacağım. Birde dün dediğiniz versele laga colombine toz sipariş ettim bugün umarım en kısa sürede ulaşırMagnezyum takviyesi yapar mısınız faydası olacak mı görelim. İngiliz tuzu varsa tam suluğa mercimek tanesi kadar katarak verebilirsiniz. Veya evde elektrolit varsa magnezyum içerikli o daha iyi olur.
Göğüs kemiğinin orasının mor renk olması ve sıcak olması normal mi?Magnezyum takviyesi yapar mısınız faydası olacak mı görelim. İngiliz tuzu varsa tam suluğa mercimek tanesi kadar katarak verebilirsiniz. Veya evde elektrolit varsa magnezyum içerikli o daha iyi olur.
Korkmuştum açıkçası. Yarın en hızlı şekilde ingiliz tuzu alabilirim sanırım. Alınca yine sizi nasıl kullanmam gerektiği konusunda rahatsız edeceğim gibi gözüküyor bu süreçte sizi de çok şey yaptım gerçekten çok teşekkür ederim kuşum şuan yaşıyorsa sizin sayenizdeO normal.
Gervit entrobac birde petshoptan aminosol almıştım ilk hastalandığında o varElinizdeki takviyeleri yazın magnezyum içerenler varsa kullanın.