Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Yarım sulukta kapsülün 1/4'ünü eritip verin yarın.

Demir ilacından bahsediyoruz değil mi yanlış anlamış olmayayım birde sabah akşam olacak şekilde mi
Demir kapsülünden bahsediyorum. İçindeki tozun 1/4'ünü yarım sulukta iyice eritin hazırlamadan önce kuş 3 saat kadar susasın sonra suyu hazırlayın.
Günde 2 kez taze hazırlayın her su hazırlama öncesi kuş 3 saat susasın.

Demir kapsülünden bahsediyorum. İçindeki tozun 1/4'ünü yarım sulukta iyice eritin hazırlamadan önce kuş 3 saat kadar susasın sonra suyu hazırlayın.
Günde 2 kez taze hazırlayın her su hazırlama öncesi kuş 3 saat susasın.
Tamamdır teşekkürler tekrardan

Amaç ilaçlı suyu taze olarak içirmek yani. Verir vermez içmeli ilaç dibe çökmeden.

Demir ilacı sonrası siyah dışkı görülebilir normaldir 👍🏻

Magnezyum takviyesi yapar mısınız faydası olacak mı görelim. İngiliz tuzu varsa tam suluğa mercimek tanesi kadar katarak verebilirsiniz. Veya evde elektrolit varsa magnezyum içerikli o daha iyi olur.

Magnezyum takviyesi yapar mısınız faydası olacak mı görelim. İngiliz tuzu varsa tam suluğa mercimek tanesi kadar katarak verebilirsiniz. Veya evde elektrolit varsa magnezyum içerikli o daha iyi olur.
Maalesef şuan elimde ikisi de yok yarın temin etmeye çalışacağım. Birde dün dediğiniz versele laga colombine toz sipariş ettim bugün umarım en kısa sürede ulaşır

Korkmuştum açıkçası. Yarın en hızlı şekilde ingiliz tuzu alabilirim sanırım. Alınca yine sizi nasıl kullanmam gerektiği konusunda rahatsız edeceğim gibi gözüküyor bu süreçte sizi de çok şey yaptım gerçekten çok teşekkür ederim kuşum şuan yaşıyorsa sizin sayenizde

Elinizdeki takviyeleri yazın magnezyum içerenler varsa kullanın.

Geri