Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Bu kuş böbreğinde kist tespit edilen kuştu değil mi ?
Yok hayır bu kuş solunum yolu enfeksiyonu ve mantar vardı sonrasında ise ritim bozukluğu nefes alış verişinden dolayı magnezyum eksikliği için ingiliz tuzu kullandık

İngiliz tuzunu keselim bir süre. Ne dozda kullanıyordunuz ingiliz tuzunu

Doz az aslında onla alakalı değil demekki. Kuş banyo seviyorsa ılık suyla banyo yapsın. Sevmiyorsa üzerine su püskürtün bir miktar. Cilt kuruluğundan yapıyor gibi..

Diğer 2 kuş sürekli kabarıp uyudukları ve yem yemeleri azaldığı için triflucan flagly ve probiyotik kullanıyordum dişi olan yaklaşık 1 aydır tüyde bu kadar uzun olması normal mi ve dışkısı her zamankinin 2 katı yaklaşık 1 haftadır. Kabarıp uyumaları azaldı .ilaçlı suyu içtiklerini çok az görüyorum dişi olan bazen erkek kuşa içirmiyor bazı zamnlarda içmemesi tedaviyi olumsuz etkiler mi? Dişi kuş çok hırçınlaştı bu süreçte Güncel durumlarını merak ettim

Sağlıklılar dişi yumurtlamak üzere olabilir. Çiftleştiklerini gördünüz mü

7 güne tamamlayalım. Sonra flagyle kesip triflucan'a devam edelim.
Teşekkürler. diğer kuş için kullanmam gereken bir şey var mı ? Onda neden tekrar böyle halsizlik ve kabarıp uyuma başladı bilemiyorum .toparladığı için çok mutluyduk oysa ki .sizce başka bir hastalık daha olabilir mi yoksa bu süreç normal mi

Teşekkürler. diğer kuş için kullanmam gereken bir şey var mı ? Onda neden tekrar böyle halsizlik ve kabarıp uyuma başladı bilemiyorum .toparladığı için çok mutluyduk oysa ki .sizce başka bir hastalık daha olabilir mi yoksa bu süreç normal mi
Yani dışkıya bakılınca bir hastalık belirtisi görünmüyor. Ama sindirim sistemi dışında bir hastalık olabilir tabiki. Kuşta kalp rahatsızlığı olabilir mesela. İnfiliz tuzunu kesin birkaç gün gözleyelim.

Geri