Yok hayır bu kuş solunum yolu enfeksiyonu ve mantar vardı sonrasında ise ritim bozukluğu nefes alış verişinden dolayı magnezyum eksikliği için ingiliz tuzu kullandıkBu kuş böbreğinde kist tespit edilen kuştu değil mi ?
Yok hayır bu kuş solunum yolu enfeksiyonu ve mantar vardı sonrasında ise ritim bozukluğu nefes alış verişinden dolayı magnezyum eksikliği için ingiliz tuzu kullandıkBu kuş böbreğinde kist tespit edilen kuştu değil mi ?
Mercimek tanesinin yarısı kadarİngiliz tuzunu keselim bir süre. Ne dozda kullanıyordunuz ingiliz tuzunu
Hava biraz soğuk kaldığı oda da bazen soğuk olabiliyor hasta olur mu banyodan sonra pekiDoz az aslında onla alakalı değil demekki. Kuş banyo seviyorsa ılık suyla banyo yapsın. Sevmiyorsa üzerine su püskürtün bir miktar. Cilt kuruluğundan yapıyor gibi..
Rüzgar olmadığı sürece sorun olmaz. Dirsek yakmayacak sıcaklıkta olsun su. Soğuk veya sıcak olmasın.Hava biraz soğuk kaldığı oda da bazen soğuk olabiliyor hasta olur mu banyodan sonra peki
Tamamdır teşekkür ederim ingiliz tuzu kullanmayı bırakacak mıyım pekiRüzgar olmadığı sürece sorun olmaz. Dirsek yakmayacak sıcaklıkta olsun su. Soğuk veya sıcak olmasın.
Gerek yok banyodan sonraki tepkisine bakalımTamamdır teşekkür ederim ingiliz tuzu kullanmayı bırakacak mıyım peki
Selçuk bey dün çok musait olamadığım için banyo yapamadı kuş. Bugün yaptırdım o sesi çıkarmadı ve tüylerini temizlediğini de görmedim banyodan sonra. Fakat kuş son 2 3 gündür tekrar halsiz kabarık uyumaya başladı ötmesi de azaldıGerek yok banyodan sonraki tepkisine bakalım
Hayır görmedim .ilaçlara devam edecek miyim peki 5 .gün oldu bugünSağlıklılar dişi yumurtlamak üzere olabilir. Çiftleştiklerini gördünüz mü
7 güne tamamlayalım. Sonra flagyle kesip triflucan'a devam edelim.Hayır görmedim .ilaçlara devam edecek miyim peki 5 .gün oldu bugün
Teşekkürler. diğer kuş için kullanmam gereken bir şey var mı ? Onda neden tekrar böyle halsizlik ve kabarıp uyuma başladı bilemiyorum .toparladığı için çok mutluyduk oysa ki .sizce başka bir hastalık daha olabilir mi yoksa bu süreç normal mi7 güne tamamlayalım. Sonra flagyle kesip triflucan'a devam edelim.
Yani dışkıya bakılınca bir hastalık belirtisi görünmüyor. Ama sindirim sistemi dışında bir hastalık olabilir tabiki. Kuşta kalp rahatsızlığı olabilir mesela. İnfiliz tuzunu kesin birkaç gün gözleyelim.Teşekkürler. diğer kuş için kullanmam gereken bir şey var mı ? Onda neden tekrar böyle halsizlik ve kabarıp uyuma başladı bilemiyorum .toparladığı için çok mutluyduk oysa ki .sizce başka bir hastalık daha olabilir mi yoksa bu süreç normal mi
Tamamdır sadece probiyotikli su veriyorum o zmanYani dışkıya bakılınca bir hastalık belirtisi görünmüyor. Ama sindirim sistemi dışında bir hastalık olabilir tabiki. Kuşta kalp rahatsızlığı olabilir mesela. İnfiliz tuzunu kesin birkaç gün gözleyelim.