Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Aminosol'ün içeriğinde magnezyum var mı bir bakar mısınız
%0.02 magnezyum klorür yazıyor kabında. bir önceki yorumda resim olarak paylaşmıştım yazan yeri deAminosol'ün içeriğinde magnezyum var mı bir bakar mısınız
Demir ilacı ve probiyotik ile birlikte mi veriyim pekiTamam 2 gün üzerinde yazdığı dozda verin ingiliz tuzuna gerek kalmadı.
Evet birlikte verinDemir ilacı ve probiyotik ile birlikte mi veriyim peki
geçen söylemiş olduğunuz versele laga colombine vita vitaminli mineral şuan elime ulaştı nasıl kullanmalıyım?Evet birlikte verin
Yedek suluk varsa alt haznesini doldurup kafese asın sürekli önünde kalsıngeçen söylemiş olduğunuz versele laga colombine vita vitaminli mineral şuan elime ulaştı nasıl kullanmalıyım?
Yedek suluk yoksa bir yemliği 1/3 doldurup koyun önüne.Yedek suluk varsa alt haznesini doldurup kafese asın sürekli önünde kalsın
Yedek suluk var koyuyorum şimdiYedek suluk varsa alt haznesini doldurup kafese asın sürekli önünde kalsın
Diğer kuşlarımın kafesine de koysam olur muYedek suluk var koyuyorum şimdi
Hepsine verin tabiDiğer kuşlarımın kafesine de koysam olur mu
Selçuk bey ferro sanol duodenal demir ilacının 3. Günü probiyotik veriyorum aynı zamanda da aminosolun 2. Günü dün versele laga colombine vita vitaminli mineral koydum kafesine hemen yedi biraz ondan da bugün kuşun dışkısı her zamankinden farklı birde yem yemediği halde yem yiyormuş gibi yapıyor çıt çıt sesler çıkarıyor. Daha sık hapşuruyor birde tüylerini faln temizlerken kısık bi şekilde vik vik sesi çıkardı bugünHepsine verin tabi
Ramazan ayı boyunca uykuları kesintisiz değil. aynı odada olduğumuz için gece uyandığımızda ister istemez onlarda uyanıyor. Ama kuş iki gündür gün içinde hep kabarık uyuyor normalde çok hareketli bir kuştu gün içinde kafeste durmazdı şimdi kafesin kapısı açık olsada çıkmıyor kafesten colombine verdim sabah çok az yedi bir de dışkıları 1 haftadır düzgün ondan öncesinde lekeli idi kuşları ayırmalı mıyım sizce pekiHocam hasta olup olmadığına bende tam emin olamadım. Dışkılar kötü değil ama kuş kabarık. Tüyde olmasa hasta olduğuna kanaat getirirdim ama tüyde olduğu için birşey diyemiyorum.
Kuşlarınızın günlük uykusaatleri sabit mi ? Günde 10 saat civarı kesintisiz uyuyorlar mı ?
Colombine ürrününü bütün kuşlara verin. Her gün bir videosunu paylaşın sarı kuşun..
Evet halsizlik faln geçti magnezyum için aminosol veriyordum bugün 2. Günü devam edecek miyim ona 2 gün demiştinizEski hasta kuşa gelecek olursak dışkıkarı normal. Sindirim sistemindeki sorunları halletmişiz. Ama kuşta aynı zamanda kalp ritim bozukluğu var gibi. Özellikle Magnezyum olmak üzere mineral eksiklikleri geçtikten sonra devam edip etmediğine bakalım.
Sanırım halsizlik vs geçti o kuşta.
İşte bu onlarda hem strese hem uykusuzluğa neden olabiliyor. Gece uyanıp tekrar yatmak vs. Neyse az kaldı dayansınlar bir süre daha.Ramazan ayı boyunca uykuları kesintisiz değil. aynı odada olduğumuz için gece uyandığımızda ister istemez onlarda uyanıyor. Ama kuş iki gündür gün içinde hep kabarık uyuyor normalde çok hareketli bir kuştu gün içinde kafeste durmazdı şimdi kafesin kapısı açık olsada çıkmıyor kafesten colombine verdim sabah çok az yedi bir de dışkıları 1 haftadır düzgün ondan öncesinde lekeli idi
Tamamdır teşekkürlerİşte bu onlarda hem strese hem uykusuzluğa neden olabiliyor. Gece uyanıp tekrar yatmak vs. Neyse az kaldı dayansınlar bir süre daha.
Aminosol 1 gün daha verelim çünkü hala o düzensiz nefes alma hareketi var kuşta.