Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
50 ml 5 damla katın.
Tamamdır teşekkürler50 ml 5 damla katın.
Selçuk bey bugün flagly ilacın son günüydü (yani 7. Gün) dediğiniz gibi 6. ve 7. Günlerde dozu azaltıp üç damla koydum . Gervit kullandıktan sonra ayak morarması azaldı ama hala arada morluğu belli oluyor ama eskisi kadar değil. Kuşum eskiye kıyasla bugün daha çok öten hareketli bi kuştu . kanat titremesi hala devam ediyor. Ayakları bugün kafesten ilk aldığımda soğuk olup 1 2 dakika sonra faln normal sıcaklıkta oluyordu . Birde daha sık tüylerini temizlediğini gözlemledim. bugün evde olamadığım için çok iyi gözlemleyemedim yarın gözlemleyip daha iyi bi şekilde anlatabilirim.50 ml 5 damla katın.
Tamamdır. Birde kilo alımı hiç yok kuşta hala 30 gr özellikle kilo alması için daldarı yemesine dikkat ediyorum başka ne yapabilirim peki kilo alması içinDışkılar çok iyi. Ama kuşta bir hastalık daha var. Sindirimle alakalı bir hastalık değil ama. Eczaneden iyot damlası alıp denemek gerek. Bir ihtimal iyot eksikliği yaşıyor olabilir. çeyrek suluğa 1 damla ilk gün yarım suluğa 1 damla 2. Gün şeklinde verin ve 2. Gün akşamı video paylaşın
İlaç vermeyi bırakıyorum değil mi ? yarın sade su mu vereceğim iyotu temin edene kadarTamamdır. Birde kilo alımı hiç yok kuşta hala 30 gr özellikle kilo alması için daldarı yemesine dikkat ediyorum başka ne yapabilirim peki kilo alması için
Kilo alması için daldarıya yüklenmeyin. Sağlıklı kilo alması için yem karışımına %20 kadar kenevir ekleyin. %10 da keten tohumu.İlaç vermeyi bırakıyorum değil mi ? yarın sade su mu vereceğim iyotu temin edene kadar
Tamamdır. Büyük yemleri (Yulaf kenevir gibi) yiyemiyor o yüzden keneviri pek yiyemedi keten de almıştım ilk dediğiniz zaman .onları sürekli olarak ekliyorum yeme hafta da bir de sağlık tohumu da ekliyorum umarım yanlış yapmıyorumdur. yarın temin etmeye çalışacağım iyotu da . sizce iyotla da iyileşmezse hastalığı ne olabilir ?Kilo alması için daldarıya yüklenmeyin. Sağlıklı kilo alması için yem karışımına %20 kadar kenevir ekleyin. %10 da keten tohumu.
İlacı keselim artık. Probiyotikle devam edin. İyot gelene kadar. Hızlı davranın ki başka bir tedavi gerekiyorsa ona başlayalım.
Hocam kalp yetmezliği olabilir karaciğer yetmezliği olabilir, solunum yolu enfeksiyonu olabilir...Tamamdır. Büyük yemleri (Yulaf kenevir gibi) yiyemiyor o yüzden keneviri pek yiyemedi keten de almıştım ilk dediğiniz zaman .onları sürekli olarak ekliyorum yeme hafta da bir de sağlık tohumu da ekliyorum umarım yanlış yapmıyorumdur. yarın temin etmeye çalışacağım iyotu da . sizce iyotla da iyileşmezse hastalığı ne olabilir ?
Bugün çok evde olamadığım için hareket durumunu çok bilmiyorum ama 21.00 da eve geldiğimde ilk attığım videodaki gibi hareketsizdi sonrasında ise ötmeye flan başladı çok uzun süren bi hareketsizliği olmadı .evden çıkamadan üzerini battaniye ile örtmüştüm oda biraz soğuk olduğu için. belki ilk hareketsizliği uyku modunda olduğu içindi bilemiyorum. yarın özellikle dikkat edip yazarım hareket durumunu ama genel olarak sabahları ve akşamları hareketli gün içinde uyku modunda oluyor . Birde kabızlık durumu vardı o da geçti mi ?Tüm desteğiniz ve yardımınız için gerçekten teşekkür ederim sayenizde kuşum çok daha iyi ve daha da iyi olacak inşallahHocam kalp yetmezliği olabilir karaciğer yetmezliği olabilir, solunum yolu enfeksiyonu olabilir...
Uzaktan bakarak nokta atışı şu hastalığı var diyemem. Ama en yüksek ihtimalden başlayarak bir yol çizeriz.
Video çektiğinizde ne zamandan beri kafeste ve hareketsizdi ?
2 hastalığını atlattık umarım bu sorununa da çözüm buluruz.
Yok hayır aksine hareketli iken bu kadar çok kanatları titremiyor ne zmn kabarıp hareketsiz olsa daha çok oluyor böyle ya da ben anlamıyorum halini bilemiyorum şimdi ben yarın güzel bi şekilde gözlemlerim tüm detayı size yazarım böylelikle size daha iyi yardımcı olabilirimRica ederim umarım daha da iyi olacak. Hayır hareketsiz olduğunu vurgulamadım videoda nefes alışı düzensiz ve hızlı acaba çok hareket ettikten sonra mı çektiniz diye merak ettim.
Tamam öyle yapalım.Yok hayır aksine hareketli iken bu kadar çok kanatları titremiyor ne zmn kabarıp hareketsiz olsa daha çok oluyor böyle ya da ben anlamıyorum halini bilemiyorum şimdi ben yarın güzel bi şekilde gözlemlerim tüm detayı size yazarım böylelikle size daha iyi yardımcı olabilirim
Selçuk bey kusura bakmayın biraz geç dönüş yapabildim. İyotu temin edemedim bugün yarın ederim .Bugün kuş her zamankinden çok daha hareketli çok daha fazla öten bir kuştu . Fark ettiğim detay şu çok hareketli öten bir haldeyken 1 dakika için de kabarık uyku moduna 1 dakikada hemen geçebiliyor ama bugün öyle çok bir uyku modunda olduğunu görmedim. Yem yemesi falan gayet normaldi . Ayakları yine kafesten ilk aldığım zaman soğuk elimde 1 2 dakika sonra normal sıcaklığa dönüyor kafasına dokunduğumda ise sıcak olduğunu fark ettim. Ayaklarındaki morluk halen var ama eskisi kadar çok belirgin değil daha düzeldi . Kafes içinde dururken kanatlarını çarptığını gördüm bi iki defa . Yürümesi tamamen düzeldi .Uçması ise çok uzun mesafe uçamıyor ve çok fazla yüksekte uçamadığını fark ettim. Tüneği gagalama hareketi azaldı ama hala devam ediyor Kanatları bugün yine titriyordu .kısacası hastalık belirtisi olarak gözlemlediğim şey kanatlarını o şekilde yapması ve hareketli iken hemen bi anda uyku moduna geçiyor olması tüylerinde dışkı var ama bir tane ve normal bi dışkı siz daha iyi bilirsiniz tabi biraz fazla video yükledim tüm halini görmenizi istedim kusura bakmayınTamam öyle yapalım.
Önerebilceğiniz bir ürün var mı luan elimde gervit aminosol ve entrobac varKuşta mineral eksikliği var genel olarak. Mineral olarak bir ürün var mı elinizde ? Belki iyota bile gerek kalmaz. Mineral desteği verelim kuşa
Ferro sanol duodenal varEvde insanlar için olan demir şurubu veya çinko şurubu var mı yada hapı falan ?