Hasta kuş birden fazla gaga attı o yedi ara ara yaklaşıyor yanına hatta ama sarı kuş tek gaga attı çekildiColombine yiyorlar mı genel olarak ? Yemeleri çok iyi olacak çünkü. Eski hasta kuş tek gaga mı alfı birden fazla aldı mı ?
Hasta kuş birden fazla gaga attı o yedi ara ara yaklaşıyor yanına hatta ama sarı kuş tek gaga attı çekildiColombine yiyorlar mı genel olarak ? Yemeleri çok iyi olacak çünkü. Eski hasta kuş tek gaga mı alfı birden fazla aldı mı ?
Sarı kuşun kaç gr olduğunu biliyor musunuz ?Hasta kuş birden fazla gaga attı o yedi ara ara yaklaşıyor yanına hatta ama sarı kuş tek gaga attı çekildi
Hayır onu ölçemiyorum kaçıyor ama geçen sefer biraz kilolu demiştiniz evet biraz kilosu var gibi yine ölçmeye çalışıyım tekrardan .sarı kuşun şuan yuvalığa çok fazla ilgisi var sürekli oraya giriyor karton parçalıyor folluğun içinde bi köşeye biriktiriyor .yuvalığı çıkarıyım mıSarı kuşun kaç gr olduğunu biliyor musunuz ?
Hayır çıkarmayın yuvalığı. Yulaf ve aspur miktarını bir tık arttırın sindirimi rahat olsun kuşların. Aslında ingiliz tuzu alın elinizde bulunsun ara ara verirsiniz hazımsızlık gaz gibi problemlerde kullanılabilir. 2-3 gün sonra her suluğa mercimek tanesi dozunda katarak verin tepkilerini görelim. Ayrıca elinizde karbonat da bulunsun.Hayır onu ölçemiyorum kaçıyor ama geçen sefer biraz kilolu demiştiniz evet biraz kilosu var gibi yine ölçmeye çalışıyım tekrardan .sarı kuşun şuan yuvalığa çok fazla ilgisi var sürekli oraya giriyor karton parçalıyor folluğun içinde bi köşeye biriktiriyor .yuvalığı çıkarıyım mı
Tamamdır elimde karbonat mevcut ingiliz tuzunu da bugün almaya çalışırımHayır çıkarmayın yuvalığı. Yulaf ve aspur miktarını bir tık arttırın sindirimi rahat olsun kuşların. Aslında ingiliz tuzu alın elinizde bulunsun ara ara verirsiniz hazımsızlık gaz gibi problemlerde kullanılabilir. 2-3 gün sonra her suluğa mercimek tanesi dozunda katarak verin tepkilerini görelim. Ayrıca elinizde karbonat da bulunsun.
İngiliz tuzunu temin ettim ne zmn kullanmalıyımTamamdır elimde karbonat mevcut ingiliz tuzunu da bugün almaya çalışırım
Daha çok uçma eyleminde bulunuyor artık .ilaç içirmek çok daha zorlaştı elimizi falan ısırmıyordu şimdi hem ısırıyor hemde kaçmaya çalışıyor.diğer kuşlara daha fazla tepki veriyor kafesten çıkmaya çalışıyor . Gün içinde yine kabarması uyuması oluyor ama eskisi kadar çok değil . Yarın ingiliz tuzu probiyotik ve aminosol katıyorum yanlış anlamadım değil mi?Yarın yarım suluğa mercimek kadar katabilirsiniz. Demir ilacı katmayın yarın. Probiyotiğe devam. Halinde tavırlarında iyileşme var mı ?
Ayak konusunu yazmayı unutmuşum ayakları hala kafesten ilk aldığımda soğuk oluyor sonrasında elimde ısınıyor .kanatları ve nefes alışı hala aynıEvet öyle yapalımayaktaki soğukluk ve soluklukta gelişme oldu mu peki ?
Genelde geçiyor bazı zamanlarda biraz uzun sürüyor ısınması ama çok nadir oluyor.Soğukluğu kısa sürede geçiyorsa sorun yok. Ayak videosu atar mısınız bi göreyim rengini falan.
Ayak rengi de düzelmişGenelde geçiyor bazı zamanlarda biraz uzun sürüyor ısınması ama çok nadir oluyor.
Videoları şimdi çektim
![]()
![]()
Çinko şurubu yok sanırım. yarın yine detaylı bi bakarım yoksa alabilirim şurubun adını öğrenebilir miyimAyak rengi de düzelmişdemir işe yaramış. Bir ara çinko desteği de verelim kuşa. Evde çinko şurubu varsa eğer
Sayenizde gerçekten çok teşekkürler siz olmasaydınız kuşum şuan hayatta olmayabilirdi toparladığını görmek bizi çok mutlu ediyorAyak rengi de düzelmişdemir işe yaramış. Bir ara çinko desteği de verelim kuşa. Evde çinko şurubu varsa eğer
Rica ederim. Eğer evde yoksa almayın çünkü aldığınız tozda çinko var zaten. Olsaydı biraz verirdik.Sayenizde gerçekten çok teşekkürler siz olmasaydınız kuşum şuan hayatta olmayabilirdi toparladığını görmek bizi çok mutlu ediyor
Yarın detaylı bakarım ilaç evde olabilir de duruma göre varsa size haber veririmRica ederim. Eğer evde yoksa almayın çünkü aldığınız tozda çinko var zaten. Olsaydı biraz verirdik.
Ferrozinc şurup da olabilir evde mesela.Yarın detaylı bakarım ilaç evde olabilir de duruma göre varsa size haber veririm
Maalesef evde yokmuşFerrozinc şurup da olabilir evde mesela.