Muhabbet kuşum hasta kanatları ve kuyruğu titriyor

Sarı kuşun kaç gr olduğunu biliyor musunuz ?
Hayır onu ölçemiyorum kaçıyor ama geçen sefer biraz kilolu demiştiniz evet biraz kilosu var gibi yine ölçmeye çalışıyım tekrardan .sarı kuşun şuan yuvalığa çok fazla ilgisi var sürekli oraya giriyor karton parçalıyor folluğun içinde bi köşeye biriktiriyor .yuvalığı çıkarıyım mı

Hayır onu ölçemiyorum kaçıyor ama geçen sefer biraz kilolu demiştiniz evet biraz kilosu var gibi yine ölçmeye çalışıyım tekrardan .sarı kuşun şuan yuvalığa çok fazla ilgisi var sürekli oraya giriyor karton parçalıyor folluğun içinde bi köşeye biriktiriyor .yuvalığı çıkarıyım mı
Hayır çıkarmayın yuvalığı. Yulaf ve aspur miktarını bir tık arttırın sindirimi rahat olsun kuşların. Aslında ingiliz tuzu alın elinizde bulunsun ara ara verirsiniz hazımsızlık gaz gibi problemlerde kullanılabilir. 2-3 gün sonra her suluğa mercimek tanesi dozunda katarak verin tepkilerini görelim. Ayrıca elinizde karbonat da bulunsun.

Hayır çıkarmayın yuvalığı. Yulaf ve aspur miktarını bir tık arttırın sindirimi rahat olsun kuşların. Aslında ingiliz tuzu alın elinizde bulunsun ara ara verirsiniz hazımsızlık gaz gibi problemlerde kullanılabilir. 2-3 gün sonra her suluğa mercimek tanesi dozunda katarak verin tepkilerini görelim. Ayrıca elinizde karbonat da bulunsun.
Tamamdır elimde karbonat mevcut ingiliz tuzunu da bugün almaya çalışırım

Hasta olan kuş 32 gram olmuş 3 günde 2 gram kilo almış bu da demir ilacına başladığımız zamandan itibaren oluyor.
Sarı kuş ise tam ölçemedim sürekli hareket halindeydi ama tahminlerimize göre 48 gram civarlarında

Yarın yarım suluğa mercimek kadar katabilirsiniz. Demir ilacı katmayın yarın. Probiyotiğe devam. Halinde tavırlarında iyileşme var mı ?

Yarın yarım suluğa mercimek kadar katabilirsiniz. Demir ilacı katmayın yarın. Probiyotiğe devam. Halinde tavırlarında iyileşme var mı ?
Daha çok uçma eyleminde bulunuyor artık .ilaç içirmek çok daha zorlaştı elimizi falan ısırmıyordu şimdi hem ısırıyor hemde kaçmaya çalışıyor.diğer kuşlara daha fazla tepki veriyor kafesten çıkmaya çalışıyor . Gün içinde yine kabarması uyuması oluyor ama eskisi kadar çok değil . Yarın ingiliz tuzu probiyotik ve aminosol katıyorum yanlış anlamadım değil mi?

Soğukluğu kısa sürede geçiyorsa sorun yok. Ayak videosu atar mısınız bi göreyim rengini falan.

Geri