Muhabbet Kuşu Hastalık

https://streamable.com/lzkds1 buyrun videosu şu an uyanık olunca çektim akşam isterseniz yine çekerim
İyileşmiş gibiydi birden çöktü bir ihtimal tekrar toparlayacaktır. Bence bu akşam ve yarın kritik gelişmelere göre yol çizeriz ama funguzone bulabileceğiniz bir yer var mı diye araştırın her an almamız gerekebilir.

Kuşun ayaklarını kontrol eder misiniz soğuk mu ?

İyileşmiş gibiydi birden çöktü bir ihtimal tekrar toparlayacaktır. Bence bu akşam ve yarın kritik gelişmelere göre yol çizeriz ama funfuzone bulabileceğiniz bir yer var mı diye araştırın her an almamız gerekebilir.
her zaman tedavileri böyle oldu hocam bir iyileşiyor sonra çöküyor bir anda belki yine iyileşebilir dediğüniz gibi şimdi eczaneye gideceğim

Kuşun ayaklarını kontrol eder misiniz soğuk mu ?
hocam kuşumuz genelde soğuk hep. uzun süredir böyle. altındaki kavanozu görmüşsünüzdür onun içine sıcak su doldurup üstüne bez örtüp kuşu üzerine çıkartıyoruz ısınıyor o şekilde şu anda da soğuk birkaç dakika elimize alınca ısınıyor

Çünkü kansızlık var kuşta. Görünüşünden belli zaten. Evde demir şurubu var mı ?

Bana içeriğini atarsınız ml de kaç mg etken madde içerdiğini ona göre doz belirleriz

Şimdilik almayın mikostatin. Yarın gelişmelere bakalım.

tamamdır. kuşun suyuna probiyotik c vitamini takviyesi yapacağız dilerseniz direkt demir şurubu kan şurubu alabilirim. eczane tanıdık reçeteli olsa da alırız bi şekilde ne önerirseniz

Eve geldiğinizde ferrozinc den ağzına 1 damla damlatın. Bir süre Her gün bu saatlerde bir damla verin.

Bana içeriğini atarsınız ml de kaç mg etken madde içerdiğini ona göre doz belirleriz
hocam site çalışmıyor bir türlü fotoğraf yükleyemedim yazıyorum o yüzden

Etkin madde olarak: 39,77 mg demire eşdeğer 121 mg demir fumarat,
15 mg çinkoya eş değer 66 mg çinko sülfat heptahidrat,
200 mcg folik asit ve 50 mg vitamin C içerir.

+ olarak rezervuar kapak içerisinde, kullanım sırasında çözelti içine karıştırılmak üzere 1000 mg vitamin C ve 4 mg folik asit bulunmaktadır

yazıyor

Geri