Muhabbet Kuşu Hastalık

+ olarak rezervuar kapak içerisinde, kullanım sırasında çözelti içine karıştırılmak üzere 1000 mg vitamin C ve 4 mg folik asit bulunmaktadır

yazıyor
Kapaktaki kapsülü de karıştırın şuruba. Ve şuan ağzına 1 damla damlatın. 5 gün kadar her gün 1 damla devam edelim. Hatta diğer kuşunuza da damlatın 3 gün.

Evet sitede yenileme çalışması var ve şuan aksaklıklar olabiliyor yakında düzelecektir.

https://ibb.co/xq1fTD1w

İyi geceler hocam kuşumuz şu an bu şekilde ısınınca kabarıklığı iniyor ciddi bir üşüme sorunumuz var maalesef sıcak tutuyoruz elimizden geldiğince😔 iştahı da az gibi ama havuç vs yiyor darı yiyor yem pek yemiyor sabah tekrar bakıp güncelleyeceğim

Bugün babam 40 yıldır kuş bakan üretimini yapan uzman bir kuşçu bulmuş tanıdık vasıtasıyla her şeyi anlatmış kuşun nasıl olduğunu vs. Adam demiş ki anemi (kansızlık) olma ihtimali yüksek. Sizin dediğinizi demiş o da çok kansız duruyor kuş demiş. Tabii bu kesin bir tanı değil ilaçlara devam edeceğiz şükür şu an kabarıklığı geçmiş durumda eskiye göre normal duruyor🙏

Kansızlık olsa bile ağzını geviş getirir gibi hareket ettirmesi yemi azaltması kursağında bir sorun olduğunu da düşündürüyor bana o yüzden ilaçlar devam. Kan ilacını da çok sevdi daha versem içecekti bir sürü😂😂 çok vermedim

ve internetten mutfak terazisi aldım hocam bir iki güne gelir kilosunu da ölçüp yazacağım

Sabahki haline göre çok iyi görünüyor şuan. Flagyle kesmeyin 8 güne tamamlayalım onuda. 5 gün demiştim ama hala ateşi var kuşun. 7. Gün falan ateşi geçmezse başka bir antibiyotik başlamamız gerekir. Siz her gün gelişmeleri yazın takip edelim.

yazacağım hocam ilaçları kullanıyoruz. sürekli üşümesi ateşi olması mı demek orayı anlamadım kuş sıcak değil soğuk da

yazacağım hocam ilaçları kullanıyoruz. sürekli üşümesi ateşi olması mı demek orayı anlamadım kuş sıcak değil soğuk da
Kuşun ayağı soğuksa ateşi olduğunu veya çok ağır derecede demir eksikliği yaşadığını gösterir. Sizin kuşta şuan ikisi de var bana göre. Flagyle antibiyotik ve anti protozoal bir ilaçtır. Ama kuştaki enfeksiyonu çözmemiş olabilir veya bir kaç gün içinde iyileştirecektir. Buna bakacağız. Eğer iki gün sonra da ateş devam ederse başka bir antibiyotik başlarız.

Kuşun beslenme programını yazar mısınız yem ve su harici verdiğiniz şeyler oluyor muydu vitamin,mineral,probiyotik vs?

Kuşun ayağı soğuksa ateşi olduğunu veya çok ağır derecede demir eksikliği yaşadığını gösterir. Sizin kuşta şuan ikisi de var bana göre. Flagyle antibiyotik ve anti protozoal bir ilaçtır. Ama kuştaki enfeksiyonu çözmemiş olabilir veya bir kaç gün içinde iyileştirecektir. Buna bakacağız. Eğer iki gün sonra da ateş devam ederse başka bir antibiyotik başlarız.
tamam hocam anladım teşekkür ederim🙌

Kuşun beslenme programını yazar mısınız yem ve su harici verdiğiniz şeyler oluyor muydu vitamin,mineral,probiyotik vs?
yok hayır sürekli olarak yem ve su harici bir şey vermiyoruz bazı günler haşlanmış yumurta kabuğu yiyordu o da haftada bir-iki kez falan. kansızlığa iyi gelirmiş diye babam bugün küçük rendelenmiş havuç verdi onu yedi. onun dışında yem, darı, kum, kalamar kemiği var kafesinde. ama mesela meyve sebze yemeyi yem yemekten daha çok seviyor versek bir sürü havuç yer ama vermiyoruz tabii ki. meyve sebze önerileriniz olursa açığız veririz ne gerekiyorsa😊 bugün kansızlık için kırmızı pancar önermişler kan yapar diye

suyuna 20 damla avi drop multi kullanıyorduk veterinere her gün kullanmalı mıyız dediğimde zaten günlük kullanıma uygun bi vitamin demişti kullandık. ama iki hafta önce onu da vermeyi bıraktık zaten bitmek üzere. bugün ilaçlarla birlikte vitamin takviyesi yaptım suyuna birkaç damla

yok hayır sürekli olarak yem ve su harici bir şey vermiyoruz bazı günler haşlanmış yumurta kabuğu yiyordu o da haftada bir-iki kez falan. kansızlığa iyi gelirmiş diye babam bugün küçük rendelenmiş havuç verdi onu yedi. onun dışında yem, darı, kum, kalamar kemiği var kafesinde. ama mesela meyve sebze yemeyi yem yemekten daha çok seviyor versek bir sürü havuç yer ama vermiyoruz tabii ki. meyve sebze önerileriniz olursa açığız veririz ne gerekiyorsa😊 bugün kansızlık için kırmızı pancar önermişler kan yapar diye
Hocam meyve sebze yumurta vs tedavi sürecince vermeyin. Kansızlık için ilaç aldık zaten. Onun bir damlası 1 kilo pancar yemesiyle eşdeğer zaten 😂 ne gerek var. Onlar sonraki işler şuan tedavi olmalı 👍

Hocam meyve sebze yumurta vs tedavi sürecince vermeyin. Kansızlık için ilaç aldık zaten. Onun bir damlası 1 kilo pancar yemesiyle eşdeğer zaten 😂 ne gerek var. Onlar sonraki işler şuan tedavi olmalı 👍
İyileşince size vitamin öneririm. Her gün suyuna 20 damla vitamin katmak doğru değil. Aşırı yüklemişsniz.

Geri