Muhabbet Kuşu Hastalık

Genelde mantar enfeksiyonunda geviş getirmeye benzer ağız hareketleri yaparlar. Dışkılarda düzelme var. Gün içinde bir süre uyurlar zaten. Normal yani süreklilik arzetmiyorsa.
Kuşun hastalık geçmişi de çok maalesef Selçuk Bey bir türlü düzelemiyor o yüzden😢 bizde mantardan şüphelenip veterinere gitmiştik ağzında beyazlık vs göremedi ama sindirim sisteminin içinde olabilir demişti şimdi de bakıyorum herhangi beyazlaşma yok umarım bu ilaçlarla atlatacak🙏

5 tqm gün tedavi sonrası bırakabiliriz. Burun tıkalıysa ılık kekik çayı damlatabilirsiniz. Kulak çöpü yardımıyla... Karbonatlı su da olur.
Sağ olun hocam bir de eğer bu konuda bilgiliyseniz bir şey sormak istiyorum bizim bi arkadaş güvercin bakıyordu kuruma başlamış kuşlarda bir tanesi çok kötü durumdaymış iki üç tanesi de hastaymış onlara da truflucan ve flagyl verseler işe yarar mı? Verilirse de ne kadar verilmeli

Sabah ve akşam her bir ilaçtan 3 damla ağzına damlatabilirler. kuşun yuttuğundan emin olmak şartıyla. Ama hastalığının ne olduğunu bilmek lazım. Ezbere ilaç kullanmak da doğru olmaz.

Hocam günaydın kuş günlerdir iyiyken bu sabah yine kabarmıştı biraz önce uyuyordu yanına gittim uyandı başını öne atarak kusma hareketi yaptı ağzını geviş getirir gibi hareket ettirmesi hala devam ediyor evden çıkmak zorunda kaldım eve gidince güncelleyeceğim umarım bir şey olmaz iyiydi çünkü😔😔

[url=https://hizliresim.com/nvegjjf][/URL] günaydın kuş dün iyiydi iki tane yem kustu sadece salyalı değildi bu sabah yine bu şekilde duruyor uykudan uyanmıştı şimdi uyudu ilaçları içtiğini görüyorum kendim veriyorum suyu başta etki ediyordu ama dışkıları da eskisi gibi şu an😔😔 tedavinin altıncı günündeyiz probiyotik takviyesi yapalım mı

Geri