Sizindemi yavrucak benim oğlum gibiydi benim oglum tumorden degil ama kanamadan cok kan kaybetti bence ondan vefat ettiBaşınız sagolsun ben yarin ne yapacagim acabaa korkuyorum
Sizindemi yavrucak benim oğlum gibiydi benim oglum tumorden degil ama kanamadan cok kan kaybetti bence ondan vefat ettiBaşınız sagolsun ben yarin ne yapacagim acabaa korkuyorum
Benimde yavrumda şişlik var ama ne olur nasil olur bilemiyorum yarin Ankara'ya götüreceğim cok korkuyorum bendeSizindemi yavrucak benim oğlum gibiydi benim oglum tumorden degil ama kanamadan cok kan kaybetti bence ondan vefat etti
Hangi sehirdesiniz maalesef kus veteriner bulmak cok zor benim oglum kanaması olmasaydi direnirdi cok kan kaybetmesine ragmen kac gun mucadele etti inşallah sizin yavrunuz sifasina kavuşur evine dönerBenimde yavrumda şişlik var ama ne olur nasil olur bilemiyorum yarin Ankara'ya götüreceğim cok korkuyorum bende
Yozgat'ta yim benHangi sehirdesiniz maalesef kus veteriner bulmak cok zor benim oglum kanaması olmasaydi direnirdi cok kan kaybetmesine ragmen kac gun mucadele etti inşallah sizin yavrunuz sifasina kavuşur evine döner
Yozgat hocamHangi şehirdesiniz ?
Tamam hocam ilk once rabbime emanet daha sonra onlaraBence çok evham yapmadan uğurvete götürün.
Ben sorun çıkmayacağını düşünüyorum.Tamam hocam ilk once rabbime emanet daha sonra onlara
Sizin yavrunun resmini attiniz mi nasil şişliği benim oglum 10 gunde mahvolduYozgat'ta yim ben
Selçuk hocam simdi eve geldim memlekete video cektim hâli keyfine bir bakar misiniZBen sorun çıkmayacağını düşünüyorum.
Hamdolsun hocam. Evet zaten gaga tedavisi goruyordu birde bu hastalık cikti işte gitmisken heps gosterecegim zatenNeşesi yerinde maşallah. Ama gagası uzun veterinere gitmişken gagasını da kessinler ve törpülesinler.
Selçuk hocam hiçbir islem yapmadılarHamdolsun hocam. Evet zaten gaga tedavisi goruyordu birde bu hastalık cikti işte gitmisken heps gosterecegim zaten
Aaaa ! Neden ?Selçuk hocam hiçbir islem yapmadılar
Neyi var poposu neden şiş soylemediler miSelçuk hocam hiçbir islem yapmadılar
Dışkı analizini aldi midede mantar var dedi bağışıklık düşmüş dedi kilo kaybetmis dedi bu şişliğin nedeni nedir ben bilmiyorum dedi kil yumağı olabilir yada tümör yada baska bisi dedi . Kusa cerrahi işlemler yapilsa dahi duzelmez dedi siyah krem surmeye devam edin dedi baskada bisi demediAaaa ! Neden ?
Şişlik bu sekilde artmis aglamaktan perisan oldum hocam @Selçuk YÜKSELAaaa ! Neden ?