Almadim gidip alicam birazdan birde açıkçası orayi temizlerken tekrar kanama olur kanatirim diye korkuyorumBoyunluk tüy tüpçüğünü patlatıp kanamaya sebep olmuş olabilir belki. Rif aldınız mı?
Almadim gidip alicam birazdan birde açıkçası orayi temizlerken tekrar kanama olur kanatirim diye korkuyorumBoyunluk tüy tüpçüğünü patlatıp kanamaya sebep olmuş olabilir belki. Rif aldınız mı?
Ölüyo gibi sabah kalktıgımizda yan yatmisti ayakları tuymuyor yem yemiyor su içmiyor çok sert ısırıyor kriz geçiriyor gibiSon durum nedir
Ölüyo gibi sabah kalktıgımizda yan yatmisti ayakları tuymuyor yem yemiyor su içmiyor çol sert ısırıyor kriz geçiriyorSon durum nedir
gibiSon durum nedir
ÖldüVay kurban olurum can cekismese bari ben ne yapacaksam yarın
Öldüğünden emin misiniz? Kuş halsizlikten gözünü kapatıyor olabilir.
Gömduk bu aciyi yasayan anlar
Bende cocuklarimda cok uzgunuz gözyaşımiz sel oldu nasil zor bir şeymiş anlatamamÇok üzüldüm..
İsterseniz yerine bir kuş alın acınız bir nebze olsun diner. Ama ona asla ekmektir,peynirdir vs vermeyin. Çok iyi bakın.
Bende cocuklarimda cok uzgunuz gözyaşımiz sel oldu nasil zor bir şeymiş anlatamam
Sagolun her sorumuza cvp verdiğiniz icin çok teşekkür lerBaşınız sağolsun
Sizede cok teşekkür ederim her sorumuza cvp yazdığınız icinÖyle maalesef..
Sizin kuş kurtulacak umarım. Endişelenmeyin.Başınız sagolsun ben yarin ne yapacagim acabaa korkuyorum
Selçuk hocam ugurt pet yavuz hoca güvenmiyorsaniz getirmeyin size garanti veremem diyor . Pethekim veteriner kliniği aradım onlarda bakmamiz diyor zaten yarin sabahtan yola çıkacağım onereceginiz kimse yok mudurSizin kuş kurtulacak umarım. Endişelenmeyin.