Kuşun popo kısminda şişlik var ve buyumeye basladi

Ş

Şuan telaş yapmayın. Telaşlı olduğunuz için veteriner müdahale etmemiş zaten. Bactrime devam edin. Bir veteriner veya anlayan birini bulmaya çalışırız bende araştırırım.
Telaş yapmadim ki ben, adam kuş ölür elimde dedi yapmadi birde ne oldugunu anlamadım dedi ve şişlik dışkı yaptığı yerden büyüdüğü icin hiçbir müdahale edilmez dedi

Telaş yapmadim ki ben, adam kuş ölür elimde dedi yapmadi birde ne oldugunu anlamadım dedi ve şişlik dışkı yaptığı yerden büyüdüğü icin hiçbir müdahale edilmez dedi
Evet bağırsağı yaralamaktan korkmuş demekki. Haksız da sayılmaz. Şöyle yapalım. Antibiyotiğe tepkisini gözleyelim ona göre yol çizeriz. Maalesef ki zor bir problemle karşı karşıyasınız. Tümör de olabilir o şişlik. Umarım bacteriyel bir durumdur.

Bursadaki Vetorka Veteriner Kliniği ile görüşmenizi öneririm,kuşun görüntülerini ve durumunu anlatın,veterinerin ameliyat etmediğini falan. Vetorka kanatlı alanında başarılı kliniklerden biridir.
@Gunesfidan

Evet bağırsağı yaralamaktan korkmuş demekki. Haksız da sayılmaz. Şöyle yapalım. Antibiyotiğe tepkisini gözleyelim ona göre yol çizeriz. Maalesef ki zor bir problemle karşı karşıyasınız. Tümör de olabilir o şişlik. Umarım bacteriyel bir durumdur.
Hocamm bağışıklık guclendirmesi icin ben ne yapabilirim haftaya kadar dursa İzmire götürsem

Gelişmeleri yazarmisiniz
Guzel gecti ameliyat iki tane findik büyüklüğünde kitle almislar dikis yok yapistirma yapmislar boyunluk taktilar 48 saat riksli dediler Bundan sonrasi takdir ilahi sen elinden geleni yaptın icin rahat olsun diger şekilde can çekilecekti gozunun önünde boylesi daha iyi oldu dedi veteriner hekim.

Hangi veterinere götürdünüz Güneşfidan ?
Belki aynı durumda olan birileri çıkarsa ameliyat için o doktora yönlendirebiliriz insanları.

Geri