Gunesfidan
Meraklı Üye
Bari antibiyotik başlayın kuşa. Çok kötü şişmiş. Tümör değilse şişi azalacaktır. Size daha önce söylemiştim. Gitmişken alsaydınız. Genel bir antibiyotik.
Bari antibiyotik başlayın kuşa. Çok kötü şişmiş. Tümör değilse şişi azalacaktır. Size daha önce söylemiştim. Gitmişken alsaydınız. Genel bir antibiyotik.
Bactirim almıştım antibiyotik. Onu kullanıyorduk evet şiş ne yapayim ben şimdi soyler misinizBari antibiyotik başlayın kuşa. Çok kötü şişmiş. Tümör değilse şişi azalacaktır. Size daha önce söylemiştim. Gitmişken alsaydınız. Genel bir antibiyotik.
Bactrime devam edin. Bu arada başka bir veteriner veya anlayan birinin bulunması gerekecek.Bactirim almıştım antibiyotik. Onu kullanıyorduk evet şiş ne yapayim ben şimdi soyler misiniz
Ben nereden kimi bulayım bilemiyorum kiBactrime devam edin. Bu arada başka bir veteriner veya anlayan birinin bulunması gerekecek.
Şuan telaş yapmayın. Telaşlı olduğunuz için veteriner müdahale etmemiş zaten. Bactrime devam edin. Bir veteriner veya anlayan birini bulmaya çalışırız bende araştırırım.Ben nereden kimi bulayım bilemiyorum ki
Telaş yapmadim ki ben, adam kuş ölür elimde dedi yapmadi birde ne oldugunu anlamadım dedi ve şişlik dışkı yaptığı yerden büyüdüğü icin hiçbir müdahale edilmez dediŞ
Şuan telaş yapmayın. Telaşlı olduğunuz için veteriner müdahale etmemiş zaten. Bactrime devam edin. Bir veteriner veya anlayan birini bulmaya çalışırız bende araştırırım.
Evet bağırsağı yaralamaktan korkmuş demekki. Haksız da sayılmaz. Şöyle yapalım. Antibiyotiğe tepkisini gözleyelim ona göre yol çizeriz. Maalesef ki zor bir problemle karşı karşıyasınız. Tümör de olabilir o şişlik. Umarım bacteriyel bir durumdur.Telaş yapmadim ki ben, adam kuş ölür elimde dedi yapmadi birde ne oldugunu anlamadım dedi ve şişlik dışkı yaptığı yerden büyüdüğü icin hiçbir müdahale edilmez dedi
Tamam devam edeyim ben bactirim antibiyotik o zaman hocamEvet bağırsağı yaralamaktan korkmuş demekki. Haksız da sayılmaz. Şöyle yapalım. Antibiyotiğe tepkisini gözleyelim ona göre yol çizeriz. Maalesef ki zor bir problemle karşı karşıyasınız. Tümör de olabilir o şişlik. Umarım bacteriyel bir durumdur.
Hocamm bağışıklık guclendirmesi icin ben ne yapabilirim haftaya kadar dursa İzmire götürsemEvet bağırsağı yaralamaktan korkmuş demekki. Haksız da sayılmaz. Şöyle yapalım. Antibiyotiğe tepkisini gözleyelim ona göre yol çizeriz. Maalesef ki zor bir problemle karşı karşıyasınız. Tümör de olabilir o şişlik. Umarım bacteriyel bir durumdur.
Bağışıklık güçlendirmek için probiyotik, multi vitamin ve multi mineral kullanmanız gerekir.Hocamm bağışıklık guclendirmesi icin ben ne yapabilirim haftaya kadar dursa İzmire götürsem
Probiyotik var gervit Multi vitamin varBağışıklık güçlendirmek için probiyotik, multi vitamin ve multi mineral kullanmanız gerekir.
Geçmiş olsun inşallah sevindirici haber alırsınızProbiyotik var gervit Multi vitamin var
İlaçla birlikte probiyotik de verin. Enterobactır muhtemelen. Öyleyse enzim içerikli bir probiyotik alıp ikisini bitlikte kullanmanızı öneririm.Probiyotik var gervit Multi vitamin var
Selçuk hocam pamuğu ameliyat a aldilarİlaçla birlikte probiyotik de verin. Enterobactır muhtemelen. Öyleyse enzim içerikli bir probiyotik alıp ikisini bitlikte kullanmanızı öneririm.
Gelişmeleri yazarmisinizSelçuk hocam pamuğu ameliyat a aldilar
Guzel gecti ameliyat iki tane findik büyüklüğünde kitle almislar dikis yok yapistirma yapmislar boyunluk taktilar 48 saat riksli dediler Bundan sonrasi takdir ilahi sen elinden geleni yaptın icin rahat olsun diger şekilde can çekilecekti gozunun önünde boylesi daha iyi oldu dedi veteriner hekim.Gelişmeleri yazarmisiniz
Keçiören telepati hastanesiHangi veterinere götürdünüz Güneşfidan ?
Belki aynı durumda olan birileri çıkarsa ameliyat için o doktora yönlendirebiliriz insanları.
Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Gagasına da müdahale ettiler mi ? Umarım tez vakit sağlığına kavuşur.Keçiören telepati hastanesi