Kuşun popo kısminda şişlik var ve buyumeye basladi

Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Gagasına da müdahale ettiler mi ? Umarım tez vakit sağlığına kavuşur.
Gaga suan icin dursun dediler ilk oncelikle tümör alinmasi lazim cunku diski yapamıyor dediler :( boyunluk la nasil olacak bilemiyorum birde artik Allah'a emanet artik ben elimden geleni yaptim sanirim hocam:(

Gaga suan icin dursun dediler ilk oncelikle tümör alinmasi lazim cunku diski yapamıyor dediler :( boyunluk la nasil olacak bilemiyorum birde artik Allah'a emanet artik ben elimden geleni yaptim sanirim hocam:(
Evet siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. İyileşecek kuvvetle muhtemel. Ne ücret talep ettiler. Antibiyotik konusında birşey söylediler mi bir süre kullanmanız gerekecek çünkü.

Evet siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız. İyileşecek kuvvetle muhtemel. Ne ücret talep ettiler. Antibiyotik konusında birşey söylediler mi bir süre kullanmanız gerekecek çünkü.
Umarim iyileşir bu konuda cok umudum yok ama allah büyük o nederse oyle olur:( vitamin takviyesi ve bir ilac verdi tümör icin verilen ilaç antibiyotik gibiymis sanırım

İnşallah Selçuk hocam inşallah. Birde kafesine koyayım mi ben eve gidiyoruz yoldayiz gittigimde tek tunekle kafesine mi koysam yoksa tasima cantasinda dursun mu ? Allah razı olsun sizden de yardimci oldunuz kahrimi çektiniz burada:(
Estagfurullah ne demek. Kafesine koyun alışık değil taşıma kafesine.

Gözünüz aydın olsun Güneşfidan☺️

Geri