CazadoR1717
Emektar Üye
Video ile önceki hali arasında ciddi fark var hocam
Daha bunları çiftleştircez hocam bakalım ne renkler alıcazBiraz canlanmış gibi oğlan. Güzel![]()
O dişi kuşa bağlıDaha bunları çiftleştircez hocam bakalım ne renkler alıcazerkek klasik ama yadigarımız
![]()
Evet can gelmiş hayvanaVideo ile önceki hali arasında ciddi fark var hocam
O dişi kuşa bağlı
Erkeği onaylamışsa çiftleşme olur.
Mantarı atmaj mantardan kurtulmak kokay değil hocam. Mantar öyle bir illet ki sinsidir kolay kolay belirti vermez gizli çoğalır. Ölürken de toksin yayar.Hocam durumlaro şuan iyi sadece arada dişi olan ağzını açıyor sanki bişey çıkarmak istiyomus gibi. Azaldı tabi oda. Erkek sadece çok nadirde olsa hapşırıyor.
Hocam zaten erkekte ansızın biranda düşüş yaşamıştık. Ve size şunuda sormak istiyorum. 10gün tedavi sonunda tekrarlama ihtimali nedir . Kesşn çözebilirmiyiz bu sorumu. Sürecimiz nadıl işleyecek nekadar süredr tamamen atlatırızMantarı atmaj mantardan kurtulmak kokay değil hocam. Mantar öyle bir illet ki sinsidir kolay kolay belirti vermez gizli çoğalır. Ölürken de toksin yayar.
Erkekteki düşüş mantarların ölmeye başlamasıyla birlikte toksinlerin etkisiyle midesinin bulanmasıydı. Tedavi belirtilerin tamamen geçmesine müteakip 4 gün. 3n az 10 gün ama.Hocam zaten erkekte ansızın biranda düşüş yaşamıştık. Ve size şunuda sormak istiyorum. 10gün tedavi sonunda tekrarlama ihtimali nedir . Kesşn çözebilirmiyiz bu sorumu. Sürecimiz nadıl işleyecek nekadar süredr tamamen atlatırız
Tmaamdır hocam cok tesekkürler dediklerinizi eksiksiz yapmaya devam edeceğim. Elimde herşey mevcut olmayan eksik bişey varsa ne olursa olsun temin ederim. Bu süreçte yanımda oldugunuz için cok tesekkürler. Emeğiniz büyük.Erkekteki düşüş mantarların ölmeye başlamasıyla birlikte toksinlerin etkisiyle midesinin bulanmasıydı. Tedavi belirtilerin tamamen geçmesine müteakip 4 gün. 3n az 10 gün ama.
Dezenfekte olayını da yaptık mı tekrarlama ihtimali düşük. Tabi tedavi sonrası bağışıklıklarını da güçlü tutmak gerek
Rica ederim ne demek.Tmaamdır hocam cok tesekkürler dediklerinizi eksiksiz yapmaya devam edeceğim. Elimde herşey mevcut olmayan eksik bişey varsa ne olursa olsun temin ederim. Bu süreçte yanımda oldugunuz için cok tesekkürler. Emeğiniz büyük.
Evet hocam. Daha sonra ilerleyen zamanda bahsettiğiniz rasyon yeme geçeceğim. Her nekadar sağlıklı olsada takviyeler, sonuçta azda olsa zararı olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta yapay çünkü. Rasyon yemle ve en temel takviyeler elimde olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Bu tabi sonrski süreçEksiği geçtim fazlası bile var elinizde. 6-7 takviye vardır muhtemelen
Rasyon + küçük dozlarda takviye şeklinde devam ediyorum ben.Evet hocam. Daha sonra ilerleyen zamanda bahsettiğiniz rasyon yeme geçeceğim. Her nekadar sağlıklı olsada takviyeler, sonuçta azda olsa zararı olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta yapay çünkü. Rasyon yemle ve en temel takviyeler elimde olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Bu tabi sonrski süreç
Bu sisteme döneceğşm bende hocam.Rasyon + küçük dozlarda takviye şeklinde devam ediyorum ben.