Yem kusma ve öğürme hareketi.

Valla ben olsam 1 aylık kullanacağım kısmını başka bir kaba alırdım.
Bunu vitabolda uygulayabilirim hocam. Prozimde zaten kullanımı ve miktarı diğer ürünlere göre aktif olacağı için ona gerek oldugunu düşünmüyorum. Zaten ilk defa sıvı formda probiyotik deneyimliyorum

Hocam şimdi kuşumuzun tüy kapsülleri var resim ekliyorum. Enerjisi neşesi yerinde dışkı resminide ekleyeceğim. Fakat tüy formu cidden bozulmuş gibi. Tünekte dururken kabarması var tüylerini kabartıyor uyku modunda değil bu kabartma.

Videoda ekleyeceğim birazdan

Dişi sağlıklı görünüyor. Erkekte muhtemelen tüy değişim sancısı dolayısıyla bir kırgınlık var.
Dışkı kahverengi tonunda görünüyor resimde öyle mi ? Erkek kuşun kaç gr olduğunu biliyor musun ?
Son günlerdeki beslenme diyetlerini yazar mısın takviyeler dahil.

Dişi sağlıklı görünüyor. Erkekte muhtemelen tüy değişim sancısı dolayısıyla bir kırgınlık var.
Dışkı kahverengi tonunda görünüyor resimde öyle mi ? Erkek kuşun kaç gr olduğunu biliyor musun ?
Son günlerdeki beslenme diyetlerini yazar mısın takviyeler dahil.
Hocam dışkı açık zeytinyeşili rengi. Ekstra verdiğim birşey yok tedaviyi eksiksiz uyguladım 13.gün ilacı kestim zaten keseli iki gün oldu. İlk gün vitabol+prozim. İki günde prozim olarak devam edicem aynı eksiksiz sekildr

Prozimin dozunu yarıya düşürelim yarın. Hatta şuan suyu değişip enterobac katın. Yatana kadar o sudan içsinler. Flora alışık olmadığı için o tepkiyi vermiş olabilir. Gördüğüm kadarıyla kuş hasta değil. Ama floranın toparlanmaya ihtiyacı var 👍 birkaç gün prozimi 2 damla katın floraya uyum sonrasında dozu arttırırız.

Prozimin dozunu yarıya düşürelim yarın. Flora alışık olmadığı için o tepkiyi vermiş olabilir. Gördüğüm kadarıyla kuş hasta değil. Ama floranın toparlanmaya ihtiyacı var 👍 birkaç gün 2 damla katın floraya uyum sonrasında dozu arttırırız.
Hocam bende oyle düşündüm. Zaten prozimin rengi kahverengi alısık olmadıgı için olabilir. Peki tüy kapsülleri için nediyosunuz. Tedavimi yordu yoksa stresten tüyemi girmiştir

Hocam bende oyle düşündüm. Zaten prozimin rengi kahverengi alısık olmadıgı için olabilir. Peki tüy kapsülleri için nediyosunuz. Tedavimi yordu yoksa stresten tüyemi girmiştir
Strese girmiş olabilir mantarla cebelleşti o kadar mide bulantısı vs. Toparlayacak yüksek ihtimalle.

Hocam şimdi kuşumuzun tüy kapsülleri var resim ekliyorum. Enerjisi neşesi yerinde dışkı resminide ekleyeceğim. Fakat tüy formu cidden bozulmuş gibi. Tünekte dururken kabarması var tüylerini kabartıyor uyku modunda değil bu kabartma.

Videoda ekleyeceğim birazdan
Mantar tüyleri de etkiliyor diye biliyorum..

İçim rahatladı hocam sağolun. Tüyler dısında maşallah hiç sorumu yok çünkü. Ve b vitaminim mevcut onu suan için kullanmaya gerek varmı. Vitabolun içeriğinde b vitamini mevcut fakat sormak istedim

İçim rahatladı hocam sağolun. Tüyler dısında maşallah hiç sorumu yok çünkü. Ve b vitaminim mevcut onu suan için kullanmaya gerek varmı. Vitabolun içeriğinde b vitamini mevcut fakat sormak istedim
B kompleks vitamininden bahsediyorsanız, haftada 2 kez vitabol den ayrı günlerde vermeniz faydalı olacaktır.

B vitamini vücutta depolanmadığı için diğer günlerde vermenizde sorun yok. Haftada 2 kez b vitamini verin. Fazlasını vücut boşaltıyor zaten 👍🏻

Geri