Yem kusma ve öğürme hareketi.

Eve geçince gelişmeleri yazacağım hocam. Gerekirse ayırabilirim . Dişinin durumu iyiye gidiyor erkek olan ağır geçiriyor ve biranda çöktü gariban . Dişi cidden tedaviye olumlu yanıt veriyor
İkisi de yanıt veriyor erkek daha ağır enfekte olduğu için zorlanıyor.

Erkek bayağı canlanmış tedavi işe yarıyor. Sakın erken kesmeyin ilacı. En az 10 gün devam edecez. 7. Gün dezenfekte olacak temas ettikleri her yer.
Yok hocam siz nederseniz o Allah razı olsun. Virkon siparişi gectim yarın gelmiş olur 7.gün dezenfekte edeceğim. Tedavi sonrasında hangi takviyelerle ilerleyecepiz hocam. Elimdr olması gereken birşey varmı

İçerikleri başarılı. Vitabol multivit + multi aminovittir. Tek ürün alarak danki 2 ürün almış gibi oluyorsunuz. Sıvı olması sebebiyle bio yararlanımı fazla. Prozim birkaç çeşit bakteri çeşidi içeriyor ve canlı suşlar. Yani bağırsakta kolonileşme özellikleri var. Artı olarak enzimler ve prebşyotik içeriyor.

İçerikleri başarılı. Vitabol multivit + multi aminovittir. Tek ürün alarak danki 2 ürün almış gibi oluyorsunuz. Sıvı olması sebebiyle bio yararlanımı fazla. Prozim birkaç çeşit bakteri çeşidi içeriyor ve canlı suşlar. Yani bağırsakta kolonileşme özellikleri var. Artı olarak enzimler ve prebşyotik içeriyor.
Prozimi probiyotikte röhnfried yerine kullanmak istiyorum hocam. Röhnfried az kaldı elşmde. Ne düşğnüyorsunuz

Prozimi probiyotikte röhnfried yerine kullanmak istiyorum hocam. Röhnfried az kaldı elşmde. Ne düşğnüyorsunuz

Kullanabilirsiniz Kanatlı oil prozim Entrobactan daha zengin bakteri çeşidine sahip. Ayrıca elinizde kalan entrobacı da kuş banyo yapacağı zaman suyuna nohut tanesi kadar ekleyebilirsiniz. Probiyotikli su ile de banyo yapabilirler 👍🏻

Her gün verebilirsin tedavi sürecinde. Soneasında haftada 2 kez verilebilir. Günlük çay kaşığının dörtte biri. İlk verdiğin gün yarım çay kaşığı kat.

Geri