güzelmiş. bu arada şu mor renk muhabbet kuşu olayları yalan di mi yoksa aşırı çekinik gen falan mı
güzelmiş. bu arada şu mor renk muhabbet kuşu olayları yalan di mi yoksa aşırı çekinik gen falan mı
Hocam o mavi, küçükken mor oluyor
Violet..Hocam o mavi, küçükken mor oluyor
Bilmiyorum ki @Recai SULAMİS biliyordur bencebu b vitamini Sultan papağanı büyük olduğu için 5 damladan fazla kullanılabilir mi acaba
Oyu kıyamam ya çok tatlı amabizimkini aldım elime. omzuma falan geldi zaten uçma taraftarı değil çok. Saçımla oynuyor
7 damla kullan yarım suluğabu b vitamini Sultan papağanı büyük olduğu için 5 damladan fazla kullanılabilir mi acaba
tamamdır7 damla kullan yarım suluğa
tüyleri de düzelir inşallah. yemin ederim yavru muhabbet kuşları daha matrak ondan.Oyu kıyamam ya çok tatlı ama
Bu arada b vitamini depolanmaz fazlası atılır vücuttantamamdır
Biraz daha fazla koyabilirsiniz. 7,8 damla ekleyebilirsiniz.Bilmiyorum ki @Recai SULAMİS biliyordur bence
Yarıma ekleyim.teşekkür ederim ikinize de @Callejon @Recai SULAMİS ama tam dolu suluğa mı yarıma mı aklım karıştı
Teşekkür ederim tekrarYarıma ekleyim.
Tabiikide@Ecrin Karadağ bir bakabilir misiniz acaba rica etsem
Ben yolumu kaybettim bulamıyorum burası neresiTabiikide
Sohbet başlığı sohbet başlığı altında çay içmek sadece 2 tl (indirimde)Ben yolumu kaybettim bulamıyorum burası neresi
Ooo üyelere özel indirim sanırımSohbet başlığı sohbet başlığı altında çay içmek sadece 2 tl (indirimde)