Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Bilgililere özel zam ile 4 tl çay bu fırsatı kaçırınOoo üyelere özel indirim sanırım
Bilgililere özel zam ile 4 tl çay bu fırsatı kaçırınOoo üyelere özel indirim sanırım
Seni crazy girlBilgililere özel zam ile 4 tl çay bu fırsatı kaçırın
İngilizcene güveniyorsan gel sohbet edelim ozaman anlaşılırSeni crazy girl
Böyle birşeye hazır değilimİngilizcene güveniyorsan gel sohbet edelim ozaman anlaşılır
Animasyon yaptım atayımmi sana kabul et merak ettiysenBöyle birşeye hazır değilim
Gön der gel sin kim ler den sinAnimasyon yaptım atayımmi sana kabul et merak ettiysen
Bu later today x neGön der gel sin kim ler den sin
Hala bekliyorumAnimasyon yaptım atayımmi sana kabul et merak ettiysen
Özür dilerim unuttumHala bekliyorum
Skıntı yok senin burcun ne aslan mısın senÖzür dilerim unuttum
Aşırı uzak dur emoji atayım söyle bilirsen bilgili üyeler için çaya 2 tl indirim yaparımSkıntı yok senin burcun ne aslan mısın sen
Hahaha kova seni ben kovalarla iyi anlaşırım bir ikizler olarakAşırı uzak dur emoji atayım söyle bilirsen bilgili üyeler için çaya 2 tl indirim yaparım
Annemde ikizler 1 dakika mutlu olsak birbirimizin mutluluğuna ediyoruz ama belli olmazHahaha kova seni ben kovalarla iyi anlaşırım bir ikizler olarak
Hahaha ikizler candırAnnemde ikizler 1 dakika mutlu olsak birbirimizin mutluluğuna ediyoruz ama belli olmaz
Buyurun.İyi bilgisayarı olan varmı ? bir şey sormam gerekli.
(kesin kimse yazmıyacak )
Sorumu konuşmadan attım bakabilirsiniz, Teşekkürler.Buyurun.
Burdayım pek vaktim olmuyor girmeye ramazan geliyor kendimi hazırlıyorum ramazan a boğa burcu olmak çok zor