Kirke
Emektar Üye
HahahahahhahaGösteriyim dedim göstermez olaydım Lokum geldi ekranı öptü sonra Limon geldi kızdı lokuma kavga ettiler limon odayı terketti
HahahahahhahaGösteriyim dedim göstermez olaydım Lokum geldi ekranı öptü sonra Limon geldi kızdı lokuma kavga ettiler limon odayı terketti
hiç olmadı ama cinsiyet seçmiyor insansa karşısındaki sırtına elini koyup masaj yapıyon yanlış algılayıp yumurtlamaya çalışıyor kur yapıyorKıyamam kıyamam hiç eşi oldu mu maşallah @Ayşenur.lokum un 3.gelini
Olursa görürsünGösteriyim dedim göstermez olaydım Lokum geldi ekranı öptü sonra Limon geldi kızdı lokuma kavga ettiler limon odayı terketti
Haydar gibi desene Haydarında hiç eşi olmadı herşeye yürüyebiliyor hatta koşuyorhiç olmadı ama cinsiyet seçmiyor insansa karşısındaki sırtına elini koyup masaj yapıyon yanlış algılayıp yumurtlamaya çalışıyor kur yapıyor
Bilmiyorum dışı yanına konmuyor araları limoni gibiOlursa görürsün
Kuşlar ne kadar sevimli ve oyuncu
evetKuşlar ne kadar sevimli ve oyuncu
Ben buradayımm da telefon şarjda dolar birazdanHey kızlar nerdesiniz @Ecrin Karadağ @Kirke bu arada bilgili üye olmuşsun hayırlı olsun .Kız @Ecrin Karadağ alcam kızını gelin @sezin_ yoklama alıyorum
Hey kızlar nerdesiniz @Ecrin Karadağ @Kirke bu arada bilgili üye olmuşsun hayırlı olsun .Kız @Ecrin Karadağ alcam kızını gelin @sezin_ yoklama alıyorum
ben kafama ne zaman eserse o zaman gidiyorum yaHey kızlar nerdesiniz @Ecrin Karadağ @Kirke bu arada bilgili üye olmuşsun hayırlı olsun .Kız @Ecrin Karadağ alcam kızını gelin @sezin_ yoklama alıyorum
Naptıı senin koko saldın ya dün bgn nasıl keyfiben kafama ne zaman eserse o zaman gidiyorum ya
salmam ya 1 hafta daha bekleyeyim dedim. Şimdi onu içeri sokması falan bir ton iş.. yarın bir yavrunun kontrolü var onun yanında kokoyu da götüreceğim biraz bilgi, tavsiye alırımNaptıı senin koko saldın ya dün bgn nasıl keyfi
1:39 da Sultanın piyanoya eşlik ederek söylediği şarkı eski bir dizi müziği ama unuttum bulamıyorum.
gittim veterinere. Tüy hastalığı olabileceğini söylediler. tüydeymiş ama bu kadar yoğun olmaması gerekiyormuş.Naptıı senin koko saldın ya dün bgn nasıl keyfi
Üzüldümm peki bir önerisi oldu mu ?gittim veterinere. Tüy hastalığı olabileceğini söylediler. tüydeymiş ama bu kadar yoğun olmaması gerekiyormuş.
a vitamini verdiÜzüldümm peki bir önerisi oldu mu ?