Kirke
Emektar Üye
Boğalar yemek yemeyi sever diyorlar öyle mi ciddenBurdayım pek vaktim olmuyor girmeye ramazan geliyor kendimi hazırlıyorum ramazan a boğa burcu olmak çok zor
Boğalar yemek yemeyi sever diyorlar öyle mi ciddenBurdayım pek vaktim olmuyor girmeye ramazan geliyor kendimi hazırlıyorum ramazan a boğa burcu olmak çok zor
Ay evet seviyorum napıyım annem aşçı annemin yemekleri erkek kardeşimin kalori takıntısı her yemeğimizi ölçme isteği ailecek yiyoruz ama dozunda kardeşim bu konu da çok ciddi bir kilo alsak spor yaptırır neymiş efendim ailecek fit ve sağlıklı beslenecekmişizBoğalar yemek yemeyi sever diyorlar öyle mi cidden
O da güzelmişAy evet seviyorum napıyım annem aşçı annemin yemekleri erkek kardeşimin kalori takıntısı her yemeğimizi ölçme isteği ailecek yiyoruz ama dozunda kardeşim bu konu da çok ciddi bir kilo alsak spor yaptırır neymiş efendim ailecek fit ve sağlıklı beslenecekmişiz
Bizim evde boğa burcu olmak çok zor sürekli hamile kadınlar gibi çikolata aşeriyorum almıyoruz onun yerine sabah kahvaltıda bal yiyecekmişimO da güzelmiş
Senin burcun ne bakalımO da güzelmiş
Tahin pekmez olsa olmaz mıBizim evde boğa burcu olmak çok zor sürekli hamile kadınlar gibi çikolata aşeriyorum almıyoruz onun yerine sabah kahvaltıda bal yiyecekmişim
İkizleeer @Ecrin Karadağ da kovaSenin burcun ne bakalım
Benim yükselenim ikizler hım kovalar ve ikizlerle iyi anlaşırımİkizleeer @Ecrin Karadağ da kova
Ooow benim yükselenim koç ama bende iyi anlaşıyorum boğa ve kovaylaBenim yükselenim ikizler hım kovalar ve ikizlerle iyi anlaşırım
Kendime yeni internet tarayıcısı araştırıyordum, unutmuşum foruma girmeyi
Senin burcun neKendime yeni internet tarayıcısı araştırıyordum, unutmuşum foruma girmeyi
ikizlerSenin burcun ne
İştee burçdaşımmmikizler
Lokum da boğaOoow benim yükselenim koç ama bende iyi anlaşıyorum boğa ve kovayla
Bence yükselende çok etkili çok kararsız bir yapıdayım benİştee burçdaşımmm
Haydar olsa olsa oğlak olurLokum da boğa
Kesinlikleee bndede koçun inadı var meselaBence yükselende çok etkili çok kararsız bir yapıdayım ben
Burcun neSelamlar
Bugünü burç günü ilan ettik herkes yazmalıBurcun ne