Kirke
Emektar Üye
Hımmm üzüldün mü tüyleri için..Ne yapmayı düşünüyorsun ? Var ya bu petshopların hepsi kapatılmalı hayvanlara işkence yeri resmen sinir oldum.a vitamini verdi
Hımmm üzüldün mü tüyleri için..Ne yapmayı düşünüyorsun ? Var ya bu petshopların hepsi kapatılmalı hayvanlara işkence yeri resmen sinir oldum.a vitamini verdi
bir de bana sor. Ben sağlıksız kuş satmam diyor. Bu halde çok uçamaz dedi doktor ama elime geliyor denedim bugün. ısırmaya bilmiyor herhalde. 2 hafta kullanacağım sabah akşam sonra kontrolü var. inan çok üzüldüm her kuşumda bir sorun çıkıyor. Maddiyat açısından da veteriner çok zorluyor daha bugün 45 tl verdim vitamine.Öbür yavru için de parmağının kesilmesi gerek kangren olmuş 300 tl dedi. Ne yapacağımı şaşırdım yemin ederim.Hımmm üzüldün mü tüyleri için..Ne yapmayı düşünüyorsun ? Var ya bu petshopların hepsi kapatılmalı hayvanlara işkence yeri resmen sinir oldum.
Üzüldüm dediğimiz gibi bunların günahı petshoplara gidiyor ama işte sürecin sıkıntılarını biz yaşıyoruz.İnşallah tüyleri düzelir uçabilir sağlığına kavuşur..Yavru nasıl kangren olmuş ki konu açıp paylaştın mı öyle dedi mi buradaki tecrübeli arkadaşlar ..bir de bana sor. Ben sağlıksız kuş satmam diyor. Bu halde çok uçamaz dedi doktor ama elime geliyor denedim bugün. ısırmaya bilmiyor herhalde. 2 hafta kullanacağım sabah akşam sonra kontrolü var. inan çok üzüldüm her kuşumda bir sorun çıkıyor. Maddiyat açısından da veteriner çok zorluyor daha bugün 45 tl verdim vitamine.Öbür yavru için de parmağının kesilmesi gerek kangren olmuş 300 tl dedi. Ne yapacağımı şaşırdım yemin ederim.
dışkılardan falan çürüme olmuş ilk başta, daha sonra kangrene doğru ilerlemiş maalesefÜzüldüm dediğimiz gibi bunların günahı petshoplara gidiyor ama işte sürecin sıkıntılarını biz yaşıyoruz.İnşallah tüyleri düzelir uçabilir sağlığına kavuşur..Yavru nasıl kangren olmuş ki konu açıp paylaştın mı öyle dedi mi buradaki tecrübeli arkadaşlar ..
Üzüldümdışkılardan falan çürüme olmuş ilk başta, daha sonra kangrene doğru ilerlemiş maalesef
onlara bir şey olmasın da. içim gidiyor pet shoplara olan nefretim daha çok arttı.Üzüldüm
Maşallah Maşallah, jumbo + sultan papağının tüyleri kadar ömrü olsunkabardı uyuyor beyefendi
inşallah çok teşekkür ederimMaşallah Maşallah, jumbo + sultan papağının tüyleri kadar ömrü olsun
görüntünün ona ait olduğunu sanmıyorum ama gerçekten fazla yaşamış
Fazla yaşamış bu muhabbet kuşu sanki
Aynen zaten görüntüler öylesine çıkan muhabbet kuşları Charlie ile alakası yok süs olsun diye yerleştirmişlergörüntünün ona ait olduğunu sanmıyorum ama gerçekten fazla yaşamış
O değilde aklıma geldi Charlie diyince, kırmızı muhabbet kuşu olsa adını Ryan yapardımgörüntünün ona ait olduğunu sanmıyorum ama gerçekten fazla yaşamış
anlamı var mıO değilde aklıma geldi Charlie diyince, kırmızı muhabbet kuşu olsa adını Ryan yapardım
Ryan anlamı :anlamı var mı
güzelmiş. bu arada şu mor renk muhabbet kuşu olayları yalan di mi yoksa aşırı çekinik gen falan mıRyan anlamı :
Renksiz; renk meydana getiren en küçük uyartıya duyarsız. Renksiz. Renközü olmayan.
Öyle bir şey yok haha, onlar photoshop bende hep yapıp paylaşıyorum ama yalan söylemedengüzelmiş. bu arada şu mor renk muhabbet kuşu olayları yalan di mi yoksa aşırı çekinik gen falan mı
R is our lifeRyan anlamı :
Renksiz; renk meydana getiren en küçük uyartıya duyarsız. Renksiz. Renközü olmayan.
Kıyamam inş iyileşir tüm canlar sağlıklı olsunkabardı uyuyor beyefendi