Mustafa Aşan
Meraklı Üye
kaç güne gelirVar tabiki, cihazın kendi bildirim seslerini ya da kendi belirledigin bildirim tonunu duyarsın.
kaç güne gelirVar tabiki, cihazın kendi bildirim seslerini ya da kendi belirledigin bildirim tonunu duyarsın.
En geç 2 güne tamam olur Mustafa kardeşim.kaç güne gelir
İos un onaylaması lazım benceApple kullananlar uygulamaya erişemiycik mi ?
İos'da aynı, yeter ki parasını ver çat diye yayınlıyor.İos un onaylaması lazım bence
Hay Allah
Uygulama erişim izni istemiyor bilgilere erişmiyor store'daki uygulamalar gibi onu anlatmaya çalıştımÇare symbian
Bende Google izin vermiyor anladımUygulama erişim izni istemiyor bilgilere erişmiyor store'daki uygulamalar gibi onu anlatmaya çalıştım
Hocam sonra WhatsApp gibi olmasınUygulama erişim izni istemiyor bilgilere erişmiyor store'daki uygulamalar gibi onu anlatmaya çalıştım
Selfie kamerandan seni izliycekler tommy . Çok tuhaf sitelere giriyorsun zaten senden bayabi malzeme çıkarHocam sonra WhatsApp gibi olmasın
Uygulama bizim Kuralları Alp abi koyar, zaten uygulamayı inceler uygun görürse paylaşır site içerisinde apk olarak indirir indirmek isteyen. Anasayfa da üst bar'a eklenir.Hocam sonra WhatsApp gibi olmasın
Hocam beni mi izliyorsunuz yaSelfie kamerandan seni izliycekler tommy . Çok tuhaf sitelere giriyorsun zaten senden bayabi malzeme çıkar
Hadi inşAllahEn geç 2 güne tamam olur Mustafa kardeşim.
Alp hoca ilk önce Tommy e girmeme izni verirUygulama bizim Kuralları Alp abi koyar, zaten uygulamayı inceler uygun görürse paylaşır site içerisinde apk olarak indirir indirmek isteyen. Anasayfa da üst bar'a eklenir.
Kadın üye sayısının az olması ve pek aktif olmamaları başlıca nedenler arasında.Neden kadın moderatör yok ?