Callejon
Onursal Üye
Abi çooook yerinde bir tepki
Abi çooook yerinde bir tepki
Hiç sanmıyorum. Senin bilgine de şaşırdım. Fotoğrafta çok genç görünüyorsun.Levent abi'm belki bilirler, bilmezler mi dersin
Yaş 26 ama mirc ve speakychat panelleri bilirim Levent abi'm. Speakychat panellerde daha çok takılıyordum.Hiç sanmıyorum. Senin bilgine de şaşırdım. Fotoğrafta çok genç görünüyorsun.
Ya işte o senelerde biz chat chut..Yaş 26 ama mirc ve speakychat panelleri bilirim Levent abi'm. Speakychat panellerde daha çok takılıyordum.
Alp hocanın haberi var mı tüm bunlardanYaş 26 ama mirc ve speakychat panelleri bilirim Levent abi'm. Speakychat panellerde daha çok takılıyordum.
Hocam aklıma bişey geldi de Alp hoca bu sefer gerçekten ban atarYaş 26 ama mirc ve speakychat panelleri bilirim Levent abi'm. Speakychat panellerde daha çok takılıyordum.
2. attığım link işe yaradı mı abiAlp hocanın haberi var mı tüm bunlardan
Speakychat panellerde sempatizan sitelerin panelinden root yetkisi alıp çatı yapıyorduk abi, aynen chat chutYa işte o senelerde biz chat chut..
Yıllar önce takılıyordumAlp hocanın haberi var mı tüm bunlardan
bumovavi yerine çok daha iyi bir program biliyorum onu bende kullanıyorum onu atayım
https://androidoyun.club/tag/kinemaster-pro-apk güvenilir burası
Omegle geldi aklımaYıllar önce takılıyordum
@alpdna Hocam da biliyordur illâ kiHocam aklıma bişey geldi de Alp hoca bu sefer gerçekten ban atar
Bu mirc , mirctürk programı mı ?Yaş 26 ama mirc ve speakychat panelleri bilirim Levent abi'm. Speakychat panellerde daha çok takılıyordum.
Abi artık ban yemem kaçınılmaz gibi
Yaşı küçük kardeşlermize kötü örnek oluyorsun.Abi artık ban yemem kaçınılmaz gibi
mesela benYaşı küçük kardeşlermize kötü örnek oluyorsun.
Hocam atık Türkiye de vpn ile giriliyor galiba en son 2017 de girdimYaşı küçük kardeşlermize kötü örnek oluyorsun.
Sen katil civcivsin sana bişey olacağını sanmıyorum ama etik değil.mesela ben