Ali Ergün Türköz
Emektar Üye
Sohbet programlarının atasıdır, bir çok başlığa sahip şuan orjinali sade hali ile mIRC'dırBu mirc , mirctürk programı mı ?
Sohbet programlarının atasıdır, bir çok başlığa sahip şuan orjinali sade hali ile mIRC'dırBu mirc , mirctürk programı mı ?
vpnsiz giriliyor hocam denemiştim -_-Hocam atık Türkiye de vpn ile giriliyor galiba en son 2017 de girdim
yarıldım valla gece geceSen katil civcivsin sana bişey olacağını sanmıyorum ama etik değil.
Bende biliyorum ona yetişmişimSohbet programlarının atasıdır, bir çok başlığa sahip şuan orjinali sade hali ile mIRC'dır
O dönemlerin tadı başkaydı.Bende biliyorum ona yetişmişim
Yaş küçük değil o zamanvpnsiz giriliyor hocam denemiştim -_-
Hocam MySpace duruyor mu kapandı mıO dönemlerin tadı başkaydı.
Vışşşyaş küçük ama beyin büyük
baktım kapandı yazıyorHocam MySpace duruyor mu kapandı mı
Duruyor ama erişim yasak diye biliyorum.Hocam MySpace duruyor mu kapandı mı
Hocam birde az buçuk hatırladığım wilnd mi ne vardı yeşil renkli meyve dilimine benzeyen bişey diDuruyor ama erişim yasak diye biliyorum.
Onu bilmiyorumHocam birde az buçuk hatırladığım wilnd mi ne vardı yeşil renkli meyve dilimine benzeyen bişey di
Bulursam yazıcam hocam bakıyorum adını yanlış da yazmış ola bilirimOnu bilmiyorum
Hocam bulamadım adını forum muydu tam emşn değilim yeşil renkliydi sadecenBulursam yazıcam hocam bakıyorum adını yanlış da yazmış ola bilirim
Hocam şunu dicektim aklıma geldi uygulamaya bildirim sesi de vaar mı?Onu bilmiyorum
Var tabiki, cihazın kendi bildirim seslerini ya da kendi belirledigin bildirim tonunu duyarsın.Hocam şunu dicektim aklıma geldi uygulamaya bildirim sesi de vaar mı?
Çok iyiVar tabiki, cihazın kendi bildirim seslerini ya da kendi belirledigin bildirim tonunu duyarsın.
Google un ekosistemi açık herkes ekleye bilir sadece ios geç onaylıyorBu uygulamıyı google hemen onaylıyor mu nasıl oluyor ?