Mustafa Aşan
Meraklı Üye
Tamamdır su rütbe mevzusunda atlamak için ne gerekiyor
Şu anlık böyle. Yakında güncelleneceği söylendi ama ne kadar yakın bilmiyorum. Belki birkaç hafta olur, belki birkaç ay.Tamamdır su rütbe mevzusunda atlamak için ne gerekiyor
Bu mesajı atınca meraklı olmaliyim ozamanŞu anlık böyle. Yakında güncelleneceği söylendi ama ne kadar yakın bilmiyorum. Belki birkaç hafta olur, belki birkaç ay.
"Forumda 4 üye kategorisi var, bunlar mesaj sayılarına göre otomatik olarak yükselen ranklardır lakin gereksiz yorum, flood yapmak gibi durumlar gözlemlendiğinde üyenin mevcut rankı düşürülebilir.
Üye Rankları ve mesaj gereksinimleri;
Yeni Üye 0-100
Meraklı 100-400
Süper Üye 400-1000
Bilgili 1000 +
Yönetici Rankları;
"Yönetici - Moderatör
Yönetici - Yönetici
Yönetici - Site Yöneticisi" şeklindedir."
101. mesajı atınca Meraklı Üye gelir.Bu mesajı atınca meraklı olmaliyim ozaman
Hayırlı olsun ozaman101. mesajı atınca Meraklı Üye gelir.
Heh olduHayırlı olsun ozaman
Hayırlı olsun hocam artık o zaman. Umarım aramızda sık sık görürüz sizi de.Heh oldu
İnşallah abicim.Ben yatıyorum hayirli aksamlarHayırlı olsun hocam artık o zaman. Umarım aramızda sık sık görürüz sizi de.
Silmesin gözünün çapağını yiyeyim silmesinİyi akşamlar.
@ADRIAN, admin aktif isen bu mesaj dahil son 17 mesajı Sohbet Başlığına taşır mısın?
Silmedim sohbet başlığına taşıdım, özel konuşmalarınızı yada açılan konu dışında yapacağınız sohbeti bu başlık altından yapın, başka konular altında sohbet etmek yasak.Silmesin gözünün çapağını yiyeyim silmesin
TamamdıŕSilmedim sohbet başlığına taşıdım, özel konuşmalarınızı yada açılan konu dışında yapacağınız sohbeti bu başlık altından yapın, başka konular altında sohbet etmek yasak.
Eline sağlık abiUygulama alt bar'ına "Anasayfa, uygulama içi ayarlar ve anlık bildirim menüsü" eklendi. Test'e devam.
Ekli dosyayı görüntüle 52812
Teşekkür ederim kardeşim, yabantv ekleyeyim mi uygulamayaEline sağlık abi
Abi NetGeo Wild di ekleTeşekkür ederim kardeşim, yabantv ekleyeyim mi uygulamaya
Foruma hareketli profil fotoğrafı gelse çok iyi olur. Başka bir forumda profil fotoğrafını GIF olarak eklediğinizde site arayüzünde profil fotoğrafınız da hareket ediyor. Bizim forumda GIF olarak ekleme yaptığınızda sadece resim olarak duru
Maşallah ben çok sırıtmışımUygulama alt bar'ına "Anasayfa, uygulama içi ayarlar ve anlık bildirim menüsü" eklendi. Test'e devam.
Ekli dosyayı görüntüle 52812
Abi hiç deepweb e giriş yaptın mı tor browser kullanılıyor galibaTeşekkür ederim kardeşim, yabantv ekleyeyim mi uygulamaya