RockyveCharlotte
Paylaşımcı Üye
@Hazal16 bilgili bi üyeydi. Ama bıraktı sanırım.Kadın üye sayısının az olması ve pek aktif olmamaları başlıca nedenler arasında.
@Hazal16 bilgili bi üyeydi. Ama bıraktı sanırım.Kadın üye sayısının az olması ve pek aktif olmamaları başlıca nedenler arasında.
Evet, hazalı bilirim. Foruma eskisi gibi uğramıyor. Başka yerde@Hazal16 bilgili bi üyeydi. Ama bıraktı sanırım.
Başka bi forum mu ?Evet, hazalı bilirim. Foruma eskisi gibi uğramıyor. Başka yerde
İyikuş diye bi yer var ordadır galibaBaşka bi forum mu ?
Evet.Başka bi forum mu ?
Aaa kardeşim başka bi formun reklamını mı yapıyorsun. @ADRIAN @Recai SULAMİSİyikuş diye bi yer var ordadır galiba
Hocam yok ya adını söyledim sadece reklam yapsam burda olmazdımAaa kardeşim başka bi formun reklamını mı yapıyorsun. @ADRIAN @Recai SULAMİS
Hızlısınİkinci video geldi beyler;
Elim biraz daha alışsın sen görHızlısın
Abi online misinRica ederim.
Abi şu attığim programi dene bak efsaneElim biraz daha alışsın sen gör
Ben gece 12-8 arası hep aktifim bu aralar.Abi online misin
MaşAllah yarasa gibi adamsınBen gece 12-8 arası hep aktifim bu aralar.
Pandemi sağolsun, günışığını pek sevmiyorum. Geceler daha iyi.MaşAllah yarasa gibi adamsın
Harbi öyle ya.Babamın dövmeyeceğini bilsem gececi olacam.Gerçi gececiyimde 2 3e kadarPandemi sağolsun, günışığını pek sevmiyorum. Geceler daha iyi.
Birde sana bi sorum var benim abiPandemi sağolsun, günışığını pek sevmiyorum. Geceler daha iyi.
Hocam soru sormak için soru sormana gerek yok.Birde sana bi sorum var benim abi