Callejon
Onursal Üye
Hocam başta ki müzik intro kısmında kalsa bilgi kısmına geçince daha az hareketli müzik olsa daha mı iyi olurdu acaba?At bakalım
Hocam başta ki müzik intro kısmında kalsa bilgi kısmına geçince daha az hareketli müzik olsa daha mı iyi olurdu acaba?At bakalım
Mustafa'nın dediği gibi güvenilir linklerden crackli olarak indirilebilir.Valla yazılımcı var hocam @Ali Ergün Türköz o biliyordur
Yapa yapa öğreneceğiz artıkHocam başta ki müzik intro kısmında kalsa bilgi kısmına geçince daha az hareketli müzik olsa daha mı iyi olurdu acaba?
pcden olmuyor ama androide varAt bakalım
Ama hocam gayet güzel diYapa yapa öğreneceğiz artık
Hocam ban yemezsem birşey diycem powerpoint sunumu gibi olmuş ben kamera karşısında anlatçaksınız sandım. Hastalık belirtilerini gösteren video fln.At bakalım
efsane olurdu bu aradaHocam ban yemezsem birşey diycem powerpoint sunumu gibi olmuş ben kamera karşısında anlatçaksınız sandım. Hastalık belirtilerini gösteren video fln.
@Ali Ergün Türköz hocam şakaydı,Bende ban yemezsem birde forumun tik tok hesabını mı açsak
ban ban banBende ban yemezsem birde forumun tik tok hesabını mı açsak
Hocam ban yemezsem birşey diycem powerpoint sunumu gibi olmuş ben kamera karşısında anlatçaksınız sandım. Hastalık belirtilerini gösteren video fln.
Her an ban yiyebilirsinizBende ban yemezsem birde forumun tik tok hesabını mı açsak
Zamanı var böyle başlayalım önce,Hocam ban yemezsem birşey diycem powerpoint sunumu gibi olmuş ben kamera karşısında anlatçaksınız sandım. Hastalık belirtilerini gösteren video fln.
@ADRIAN hocam sakın yapmayın Alp hoca bu sefer gerçekten ban atarHer an ban yiyebilirsiniz
Zamanı var böyle başlayalım önce,
Bende ban yemezsem birde forumun tik tok hesabını mı açsak
Alp hocamıza bu talebini ileticem nick'in ile birlikte
İndiremedim
Aman hocam apklarda çok virüs oluyor. Kart bilgilerin fln uçmasın dikkatli ol.İndiremedim
movavi yerine çok daha iyi bir program biliyorum onu bende kullanıyorum onu atayımİndiremedim
Eline sağlık hocam gayet güzel olmuşAbone olmayan ve begeni atmayan üyeleri banlarım
İlk videonun günahı olmaz düzgün bir video programı ile deneyeceğim.
@Recai SULAMİS Videoyu senin Kursak Mantarı başlığına ekliyorum
Kim biliyor burada IRC'yi..Uygulama içine kullanıcıların sohbet edebileceği ayrı bir sohbet odası ekleyeyim mi Mirc mantığı
Bende ban yemezsem birde forumun tik tok hesabını mı açsak
Levent abi'm belki bilirler, bilmezler mi dersinKim biliyor burada IRC'yi..