@TommyVercettiHocam çook iyi olur
Hocam birde rütbe simgesi gibi logolar da ekleyin güzel ola bilir askeriye de ki gibi mesela Alp hoca da 4 yıldız falan olsunHocam çook iyi olur
Facebook varda 2017 de terk edilmiş gibiBizim sitenin instg. Sayfası var mı
efsane olur vallaUygulama içine kullanıcıların sohbet edebileceği ayrı bir sohbet odası ekleyeyim mi Mirc mantığı
Bilemiyorumm benim hesabım olmadığı için görmedm . İnst bi muhabbet sitesi var ama çekiliş falan yapıyorlar orası başka bi yer sanırım.Facebook varda 2017 de terk edilmiş gibi
Bence de başka bir yer olması lazımBilemiyorumm benim hesabım olmadığı için görmedm . İnst bi muhabbet sitesi var ama çekiliş falan yapıyorlar orası başka bi yer sanırım.
https://instagram.com/muhabbetkusuben Var ama bomboş.Bizim sitenin instg. Sayfası var mı
Bu da 2017 terkhttps://instagram.com/muhabbetkusuben Var ama bomboş.
Gerçi orada sadece resim ve video paylaşımı yapılıyorBence de başka bir yer olması lazım
Hocam gayet başarılı ve efsane olmuşAbone olmayan ve begeni atmayan üyeleri banlarım
İlk videonun günahı olmaz düzgün bir video programı ile deneyeceğim.
@Recai SULAMİS Videoyu senin Kursak Mantarı başlığına ekliyorum
Bence bizim forumda orda da aktifleşir bu gidişleGerçi orada sadece resim ve video paylaşımı yapılıyor
Abone oldumAbone olmayan ve begeni atmayan üyeleri banlarım
İlk kez deniyorum ancak bu kadar oldu programın reklamı zorunlu çıktı videonun içine etti program önerecek olan varsa iyi olur.Hocam gayet başarılı ve efsane olmuş
Bencede gayet anlaşılır olmuş emeğinize sağlıkAbone olmayan ve begeni atmayan üyeleri banlarım
Valla yazılımcı var hocam @Ali Ergün Türköz o biliyordurİlk kez deniyorum ancak bu kadar oldu programın reklamı zorunlu çıktı videonun içine etti program önerecek olan varsa iyi olur.
hocam movaviyi crack indirin arkadaki yazı gider ve video kalitesi artarAbone olmayan ve begeni atmayan üyeleri banlarım
At bakalımhocam movaviyi crack indirin arkadaki yazı gider ve video kalitesi artar
link atayımmı