Geçtim merak demeyin olsada olmasada alıcakdm ama akıllı yemlık varmış içinde 4adetBen göremedim o zaman ama satıcı ile iletişime geçin derim ben
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnatlasma olarak algılamayın ama o ürün açıklamasında kafes bilgisi olarak akıllı yemlik kapısı bulunur maksadı ile kullanılan bir açıklama yanında 4 akıllı yemlik verilir manasında değilGeçtim merak demeyin olsada olmasada alıcakdm ama akıllı yemlık varmış içinde 4adet
Urun acıklama sini okursanız olculerı yazıor onun altındada 4akıllı yemlikli yazıyor
Yok estağfurullah ben acıklama yı okudum urunun boyutu ve akıllı yemlıklı dıyor acıklama da akıllı yemlık takılabılırın yanı sıra ıyı incelerseniz görürsünüzİnatlasma olarak algılamayın ama o ürün açıklamasında kafes bilgisi olarak akıllı yemlik kapısı bulunur maksadı ile kullanılan bir açıklama yanında 4 akıllı yemlik verilir manasında değil
İsimler harika bunlardan 2sını secıcem kesin cok saol secınce yazarım burayaYaz
Pırpır
Rüzgar
Şans
Haylaz
Sütlaç
Pastel
Baytar
Pamuk
Badem
Rüzgar
Toprak
Çaylak
Gofret
Geveze
Uyuşuk
Uyanık
Sıpa
bide bunlara bak
Rica ederim:Maşallah bereketli olsun Ben bozdu yuvayı yeniden ip attım bakalım.Nasipse olur yoksa hayırlısı.İsimler harika bunlardan 2sını secıcem kesin cok saol secınce yazarım buraya
Buarada bulbuller 3. yumurtayı da yapmıs maşallah
Bende onudiyorum yanında hediye olarak belirtiyor mu onu goremedim ben merak ettim lütfen satıcıya sorarmisinYok estağfurullah ben acıklama yı okudum urunun boyutu ve akıllı yemlıklı dıyor acıklama da akıllı yemlık takılabılırın yanı sıra ıyı incelerseniz görürsünüz
sordum ama hala cevap vermedı satıcı beklıyorum burdan yazarım sıze haber gelınce olsada olamsada alıcam o ayrı bı konu ama varsa kı ben oldugunu dusunuyorum cok ısıme yarar cok sagolun ılgınız ıcınBende onudiyorum yanında hediye olarak belirtiyor mu onu goremedim ben merak ettim lütfen satıcıya sorarmisin
ınsallah amın saol kardesım.Rica ederim:Maşallah bereketli olsun Ben bozdu yuvayı yeniden ip attım bakalım.Nasipse olur yoksa hayırlısı.
Bulunduğunuz yerde akıllı yemlik ücreti nedirsordum ama hala cevap vermedı satıcı beklıyorum burdan yazarım sıze haber gelınce olsada olamsada alıcam o ayrı bı konu ama varsa kı ben oldugunu dusunuyorum cok ısıme yarar cok sagolun ılgınız ıcın
ınternet uzerınde 3 3 bucuk tl cıvarı fakat ben istanbuldayım burdakı petshoplarda 7 bucuk 8 tl cıvarı bu yuzden hedıyesı var ıse kafes yanında ısıme cok yararBulunduğunuz yerde akıllı yemlik ücreti nedir
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben antalyada bir kaç toptanci var 3 liraya alıyorum ara bolmesizınternet uzerınde 3 3 bucuk tl cıvarı fakat ben istanbuldayım burdakı petshoplarda 7 bucuk 8 tl cıvarı bu yuzden hedıyesı var ıse kafes yanında ısıme cok yarar
ınternettede var 3.59 3.85e ama kartımın lımıtı dolu dıe sıparıs veremedım suan bırde kafes acıklamasında akıllı yemlıklı yazınca hedıyesı oldugunu dusunuorum yoksa takılabılır yazması gerekırdı acıklamada dıe dusundum bu yuzdende gerek duymadım almaya eger hedıe gelmesse akıllı yemlık ozaman alırım netten petshoplarda cok pahalıBen antalyada bir kaç toptanci var 3 liraya alıyorum ara bolmesiz
Evet kesinlikle katılıyorum yakında bir toptanci keşfet benceınternettede var 3.59 3.85e ama kartımın lımıtı dolu dıe sıparıs veremedım suan bırde kafes acıklamasında akıllı yemlıklı yazınca hedıyesı oldugunu dusunuorum yoksa takılabılır yazması gerekırdı acıklamada dıe dusundum bu yuzdende gerek duymadım almaya eger hedıe gelmesse akıllı yemlık ozaman alırım netten petshoplarda cok pahalı
bakıcam oyle bırsey lazım bana toplu alısverısım cok oluyorEvet kesinlikle katılıyorum yakında bir toptanci keşfet bence
hahahaha ısım dusunuorum buldum gıbı emın olunca paylasırım
4 katlı tel kafes alıcam pvc cok apra suan ona butcem yok sıparısı verdım gıttıgıdıyordan 4katlı kafes ve 2 folluklu yuvalık salı carsamba elımde olur ınsallah
ben bos odada bakdıgım ıcın tule gerek yok haftada bır supurge ıle cekdırıorum heryerı yada calı supurgesıyle alıyorum odada hıc esya olmadıgı ıcın temızlık pratık oluyor hem cekmecelı olması benı rahatlatıor mandal acıp kafes temızlemekden yoruldum
kafes katlana bılıor bozuk halde gelıor ben kuruyorum kurulumu 2 dkka suruyor en fazla daha once ben 5 6 kere daha alısverıs yapdım hepsınden memnun kaldım guvenılır bır sıte 4katlı kargo dahıl akıllı yemlık tunek ve normal yemlıklerle 95 tlye gelıyor yarın elımde olur ınsallahkafesler demonte halde mi geldi? kaça mal oldu hocam bir de güvenilir mi gittigidiyor? hiç alışveriş etmedim oradan kuşlar nasıl bu arada,
Kafesım cok sukur bu sabah elıme ulasdı sapa saglam geldı cok begendım kafesı kusları yerlesdırdım cok genıs hayvanlar rahat ettı salmada ortadan boldugum ıcın cok ucacak yer yokdu boyle guzel oldu.kafesler demonte halde mi geldi? kaça mal oldu hocam bir de güvenilir mi gittigidiyor? hiç alışveriş etmedim oradan kuşlar nasıl bu arada,
Akıllı yemlik geldimiKafesım cok sukur bu sabah elıme ulasdı sapa saglam geldı cok begendım kafesı kusları yerlesdırdım cok genıs hayvanlar rahat ettı salmada ortadan boldugum ıcın cok ucacak yer yokdu boyle guzel oldu.
bugun 2. yavrumda cıkdı cok sukur kaldı 4 yumurta ınsallah onlarda cıkarlar (AMİN)
hınt bulbullerıde 5. yumurtayı yapdı dun daha yapmaz heralde ılk kulucka 5 yumurta cok guzel bakalım yavru cıkıcakmı onu beklıorum sımdı
Assagıya fotografları bırakıyorum.