cok sagol kardesım
Sanada masallah
bende cıftler hep yavru genc yumurtlayan 4takım var dıerlerı 3 u yenı es kalanlar 6 ay ve assagısı zamanları var daha yuva hazırlıgında bazı kuslar bakalım beklıoruz yumurtalar nezaman gelıcek benımde 6 yumurtadan 4 yavru cıkdı kalan 3u öldü 6 yumurtanın 4u bı kusa 2sı bı kusa aıttı 4 yavru cıkdı sonunda 2 sı malesef olmadı ama bunada sukur 4 u saglıkla buyuyor 3 tane tuylenmıs yavruda buyugu 27 gunluk oldu yakınday em duser ınsallah dıger 2 yavru aynı gun cıkdı onlar aynı gun yeme duserler sanırım
onalrda 23 gunluk oldu anneyı ayırıcakdı mdınlendırmek ıcın ama dun gordum tekrar cıftlesıorlar sanırım ayıramadan yumurtlıcaklar.
hayırlı olsun yavru ınsallah kalan yumurtalarda cıkar hayırlısıyla
benımkıler 18.gunde cıkdı hep 17dede cıkabılır normal nem ve oda sıcaklıgına baglı olarak sıkıntı olmaz
ben 2 gunde bır mama verıorum kuslara haftada 1 gun yesıllıklı bol malzemelı kalan gunlerde sade az malzemelı mama yapıorum aspur verıorum kuslara vıtamın lımonlu su elma sırkelı su probıyotık takvıyesı yapıyorum dal darı yenı vermeye basladım yavrular yeme dusmeye yaklasıor dıye ogrensınler sımdıden ısırmaya basladılar elıme saldırıo sarı olan yavru
2 dısı 1 erkek olucak gıbı duruor suan deısmezse ınsallah
baska verılecek bısı yok bunlar yeterlıdir
şakire mesaj attım ama donmedı en son gelıcem demısdı 2 ayı gecdı orata yok noldu bılmıorum ınsallah kısa zamanda donerler ozledık