2 tane geldıAkıllı yemlik geldimi
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben akillinyemlige taktım [emoji38][emoji38]2 tane geldı
hahahah sayende bende takmısdım ama 2 tane geldı hedıye 4 tane beklıordum ben ama olsun bunada şükür heheheheBen akillinyemlige taktım [emoji38][emoji38]
SM-T332 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MaşallahKımse son durum paylasmıor ben yazayım dedım beyaz erkek yavruma bugun es aldım sarı olanı dişiyi 3 4 aylık cıvarı erkegımde 2 aylık ınsallah ılerde torunlarımdan yavru alırım
4 tane tuysuz yavruda bu beyazın 2. kulucka kardeslerı masallah buyumeye basladılar yumurtalar 2 sı kaydırmaydı onları anneye gerı verdım bunun 1 yumurtası var cıkıcak ınsallah 4 gune cıkıcak nasıp olursa.
en alttakı tuylu yavrularda ilk aldıgım cıftımın yavruları sonunda 3 yavru cıkardılar masallah yakında yeme dusucekler
Hint bulbullerıde 5 yumurta yapdı 5 ıde dolu ınsallah onlarda 4 5 gune cıkıcak nasıp olursa.
Son resımdekı (lila olan kuş)de beyaz kusumun ablası onada beyaz cremıno tarzı sıyah gozlu bır erkek aldım onlar hemen hemen yasıtlar boylelıkle 12 cift muhabbet 1 cıft hınt bulbulu ve suanlık 7 adette yavru var tuylu tuylenmeye baslayanlar Maşallah sızlerde ne var ne yok ?
Çok sagol kardeşimMaşallah
Benim ciftlesmesini 4 gözle bekledigim 7 takımım var bunlardan içinden yakin zamamda yumurta bekledigim 2 takim var kalan 5 takıma ayırma yapicam gibi yavru büyüten 1 yavruları yeni yeme düşürüp ikinci kuluçkaya hazırlana 2 takım bunlardan birisi dün ilk yumurtasını yaptı digeride 4 yavruyu yuvadan kovdu biri çıkmamakla inat edince kafasından 2 3 tüy eksilmiş onuda elimle ben çıkardım kafes dibi ne baba besleyip yem kırmayı öğretsin diye 1 takım da 1 ı öz 4 u üvey 5 yavruya bakıyor baba biraz halsiz ve ishaldi tedavi uyguladım şu ab hareketli ama ben anne ye destek olmak amaclı sabahları ve akşamları kursaklari çok.az olan yavrulara elle besleme maması ile takviye yapıyorum 1 takımda yeni yeni yavrulukdan çıkan var onlarda artık oyun mu oynuyor yoksa birbirlerine kur mu yapıyor yakında öğreniriz bende aon durum buÇok sagol kardeşim
Maşallah bendekı takımlarda hep genc yavru takımlar sadece 6 takım yetıskın var 2 sı yavrulu 1 ı 2. kuluckasına gırıcek yuva hazırlıyor dıer 3cıftı yenı esledım kalan takımlar hep yavru 2 ay ıle 6 ay arası yasları onların zamanı daha var yazın ve yaz sonu sonbahar gıbı yavru almaya baslarım ınsallah onlardandaBenim ciftlesmesini 4 gözle bekledigim 7 takımım var bunlardan içinden yakin zamamda yumurta bekledigim 2 takim var kalan 5 takıma ayırma yapicam gibi yavru büyüten 1 yavruları yeni yeme düşürüp ikinci kuluçkaya hazırlana 2 takım bunlardan birisi dün ilk yumurtasını yaptı digeride 4 yavruyu yuvadan kovdu biri çıkmamakla inat edince kafasından 2 3 tüy eksilmiş onuda elimle ben çıkardım kafes dibi ne baba besleyip yem kırmayı öğretsin diye 1 takım da 1 ı öz 4 u üvey 5 yavruya bakıyor baba biraz halsiz ve ishaldi tedavi uyguladım şu ab hareketli ama ben anne ye destek olmak amaclı sabahları ve akşamları kursaklari çok.az olan yavrulara elle besleme maması ile takviye yapıyorum 1 takımda yeni yeni yavrulukdan çıkan var onlarda artık oyun mu oynuyor yoksa birbirlerine kur mu yapıyor yakında öğreniriz bende aon durum bu
Inşallah benim de assagi yukarı öyleMaşallah bendekı takımlarda hep genc yavru takımlar sadece 6 takım yetıskın var 2 sı yavrulu 1 ı 2. kuluckasına gırıcek yuva hazırlıyor dıer 3cıftı yenı esledım kalan takımlar hep yavru 2 ay ıle 6 ay arası yasları onların zamanı daha var yazın ve yaz sonu sonbahar gıbı yavru almaya baslarım ınsallah onlardanda
Amin Rabbim gonlumuze gore versın İnşallahInşallah benim de assagi yukarı öyle
kafes katlana bılıor bozuk halde gelıor ben kuruyorum kurulumu 2 dkka suruyor en fazla daha once ben 5 6 kere daha alısverıs yapdım hepsınden memnun kaldım guvenılır bır sıte 4katlı kargo dahıl akıllı yemlık tunek ve normal yemlıklerle 95 tlye gelıyor yarın elımde olur ınsallah
kuslarda durum fena degıl
3yavru buyumeye devam edıyor assagıya foto bırakıcam .yenı bebe cıkdı dun yarında 2. bebe gelıcek ınsallah onlarında fotosunu assagıya bırakırım hınt bulbullerıde 4.yumurtayı yapdı dun bakalım bugun 5. gelıcekmı bır kusumdada 4 yumurta var altında suan erkegın saldırganlıgı yuzunden 1 yumurta kırıldı 1 ymurta cop oldu 2 saglam dolu yumurta kaldı cıftlesmek ıcın zorluordu kusu 9 yumurta yapmısdı normalde 2sı basda oldu 1 yumurtayı kaydırdım baska kusa dıerlerıde cöp oldu anne yatamadı erkek dovuyordu ben erkegı 1 gun ayırdım sabah yanına attım tekrar cıftlesdıler yumurtalar 9da bıttı ama sonuc olarak altında 2 saglam dolu yumurtası kaldı dıer yumurtası bozuldu 1 ıde kırıldı dedım gıbı cogu olaylar guzel gıdıor bı uzucu olay bu oldu ama bunada şükür
cok sagol kardesım Sanada masallahbunlar çok güzel haberler hocam, sana kocaman bir MAŞALLAH
valla bende bir sürü kuş var da yumurtlayan 1 tane
5 çift 1 de yavrum var, 2 de yeni tüysüz bebelerim bakalım diğer 3 yumurta çıkacak mı, heyecanla bekliyorum.... bu arada yavrular 17 günde çıkıyorlar, sordum arkadaşlara hava sıcak olduğu için dediler...
bakalım bir sıkıntı yok gibi...
kafeste dal darı var, yemler de tamam, arada yumurta da yapıyorum, bebelerin sağlığı için neler yapmalıyım hocam, tecrübe sizde dinlemesi de bizde, bu arada şakir ve diğerleri neredeler? bir sıkıntıları yoktur inşalllah...
hos geldın valla ozluyoruz co kara verıosun gunluk gır konusalım kardesım bı sen kaldın sende gıtmeben geldim
Maşallah kardesım Allah nazardan korusun tuylerı akdar omurlerı olsun hepsı bırbırınden guzel ama kırmızı gozluler favorım cok sevıyorum bendede albıno dısı bıde lutıno cıft var cok sevıorum bu tarz kuslarıDevam
1.Resim gri erkek açık yeşil dişi
2.Resim parçalı açık yeşil erkek albino dişi
3. Resim erkek mavi dişi mavi
4. Resim yeşil dişi parçalı erkek altındakiler yavruları
Maşallah bugün sabah benim bir küçük yavrum öldü üzüldüm ya allah inşallah diğerlerine birşey olmasına izin v3rmezMaşallah kardesım Allah nazardan korusun tuylerı akdar omurlerı olsun hepsı bırbırınden guzel ama kırmızı gozluler favorım cok sevıyorum bendede albıno dısı bıde lutıno cıft var cok sevıorum bu tarz kusları