Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
bidaha denemiycem diyordum ama belki bu akşam musaitlik durumuma göre yine denerim. yine yemeyecekler gerçi ama olsun
olsun sen yılma dene ılla yıceklerbidaha denemiycem diyordum ama belki bu akşam musaitlik durumuma göre yine denerim. yine yemeyecekler gerçi ama olsun
yanı onemı buyuk ıcınde mıneral vıtamın bolbebe bisküvisi olmaza olmaz mıdır mamada?
aynen kardesım yumurtanın kabugunuda koymayı unutma zarını alıp ezıpozaman bu akşam eti cicibebe alayım zaten ben de seviyorum birlikte yeriz kuşlarımla cicibebe yumurta ve havuç. başka bişey koymıcam
bıkma yılma zafer direnenindiröyle yapıyorum zaten deneyeceğim yine dokunmayacaklar
hahahaha ben senın kusun olsam bu azmıne bu delılıyıne(saka maksatlı yanlıs anlama kardesım cansın) 10 tane yumurtlar 10 ununuda cıkarır sana baktırırdımben değilki onlar direniyor. görmüyormusun işkence çektiriyorlar bana artık. direne direne içinde yumurtadan yavru çıkacak dişinin
parantez içinde açıklama yazmasan bende anlamazdım şaka yaptığını. rahat ol ömer ben bozulmam herşeye
saol kardesım dusuncen ıcın ole yaparım benımkı sadece arasdırma suan alcak dılım kafes yok parado yok ben dedı gıbı yapıcam saol kardesım benımbu arada ömer durmuyorsun he yine mi kuş alacaksın? resmen araştırıyorsun kardeş benden kaçmaz
bari alacaksan biraz bekle ufak ufak at kenara parayı 1 takım show jumbo al kahraman abiden filan birinden. zaten yavru da bakmaz diyorlar show jumbolara, senin çeklerin altına koyarsın yumurtaları yavrularıda satarsn. bişeye değer yani hiç olmazsa. bir arkadaş olarak seni en mantıklı yol ile durdurmaya çalışıyorum sen de yanlış anlama sakın karışmak gibi olmasın da yazık günah yani.
aynen renan bızı unuttu yavruyu gorunce .D bak ben unutmamısdım unutmuomda ya renan duy duy sana bu laflarbu arada ömer durmuyorsun he yine mi kuş alacaksın? resmen araştırıyorsun kardeş benden kaçmaz
bari alacaksan biraz bekle ufak ufak at kenara parayı 1 takım show jumbo al kahraman abiden filan birinden. zaten yavru da bakmaz diyorlar show jumbolara, senin çeklerin altına koyarsın yumurtaları yavrularıda satarsn. bişeye değer yani hiç olmazsa. bir arkadaş olarak seni en mantıklı yol ile durdurmaya çalışıyorum sen de yanlış anlama sakın karışmak gibi olmasın da yazık günah yani.
aynen renan bızı unuttu yavruyu gorunce .D bak ben unutmamısdım unutmuomda ya renan duy duy sana bu laflar